ANTALYA'da, trafikte 'yol verme' yuzunden tartıştığı beden eğitimi oğretmeni Turgay Ekici'yi (45) bıcaklayan Harun Reşit Gulbakan (23), cıkarıldığı tutuklandı. ANTALYA'da, trafikte 'yol verme' yuzunden tartıştığı beden eğitimi oğretmeni Turgay Ekici'yi (45) bıcaklayan Harun Reşit Gulbakan (23), cıkarıldığı tutuklandı.
Konyaaltı ilcesi Ataturk Bulvarı'nda aracıyla seyreden Merkez Ortaokulu'nda beden eğitimi oğretmenliği yapan Turgay Ekici, dun saat 10.00 sıralarında İl Sağlık Mudurluğu kavşağına geldiğinde 'yol verme' nedeniyle başka bir arac surucusuyle tartıştı. Tartışmanın buyumesi uzerine kimliği belirsiz surucu, Ekici'yi karnından bıcaklayıp, otomobiliyle olay yerinden kactı.
Yaralı Turgay Ekici, yolun karşısındaki supermarkete yuruyerek, gidip, yardım istedi. Ekici'ye ilk mudahaleyi yapan calışanlar, 112 Acil Cağrı Merkezi'ne haber verdi. Ekici ise bu sırada Ben galiba oleceğim diye sayıkladı. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa surede gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan Ekici, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne goturuldu.
GUVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ
Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kacan surucunun kullandığı aracın plakasını Mobese kameralarından tespit etti. Polis, saldırganın, baharatcılık yapan Harun Reşit Gulbakan olduğunu belirledi. Gulbakan, Konyaaltı İlce Emniyet Mudurluğu Suc Araştırma ve Soruşturma Buro Amirliği ekipleri tarafından gozaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Harun Reşit Gulbakan, cıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Karnından yaralanan beden eğitimi oğretmeni Turgay Ekici'nin tedavisi ise suruyor.