bir gunah gibi dizisi oyuncuları kimler oynuyor nezaman başlıyor hande soral ozge borak burak hakkı konusu hikayesi atv'nin dizileri hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Atv ekranlarında bu akşam seyircisiyle buluşucak olan donem dizisi Bir Gunah Gibi dizisinde birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor melekler...Hande Soral, Burak Hakkı, Ozge Borak gibi oyuncuların yer aldığı Bir Gunah Gibi dizisinde bakalım kim hangi rolde yer alıyor...

HANDE SORAL (FİGEN)
TUM CABASI DİKKAT CEKMEK
Ablası 'Benan'ı kıskanan 'Figen' karakterini canlandırıyorsunuz. Hırslı, acımasız ve bencil biri olan 'Figen'in hangi ozellikleri sizi etkiledi?
'Figen' cok derin bir karakter, gittikce de derinleşiyor. Aslında ozunde babasıyla yaşayamadığı bir baba kız ilişkisi var. Tum hırsı ve kıskanclığı babasının dikkatini cekebilmek icin.
Donem dizisinde oynamak sizi zorladı mı?
Hazırlık donemi ozellikle en sancılı donem oldu. Şahidi, yazılı ve gorsel belgesi az olan bir donem olduğu icin bilgi sahibi olmakta zorlandık. Her şeye rağmen o yılları yaşamak bir o kadar da keyifliydi.

OZGE BORAK (BENAN)
BABAANNEDEN DESTEK...
'Benan' karakterine nasıl hazırlandınız?
Kendimce kucuk caplı bir araştırma yaptım tabii... Ama beni en cok besleyen anneannemin, babaannemin hikayeleri oldu.
Dizide sevmediğiniz bir adamla evlenen 'Benan' karakterini canlandırıyorsunuz. Siz olsaydınız tepkileriniz nasıl olurdu?
'Benan' ayakları yere basan, sağlam bir karaktere sahip olsa da bu oldukca zorlayıcı bir durum. Yaşamadan bilemezdim heralde, yorum yapmam doğru olmaz.
Peki 'Benan' sevdiği adamı unutabilecek mi sizce?
İlerleyen bolumleri bilemiyorum ama 'Benan'la 'Suat' bu aşkı kolay kolay unutamaz. Kuvvetli bir bağ var aralarında.
Dizinin kostum ve makyajları da cok dikkat cekiyor. Bu konuda ozel bir calışma yapılıyor mu?
Donem dizisi olduğu icin iki kat ozen gosteriliyor. Kostumlerimizi Gamze Kuş tasarlıyor. Makyajlarımızı da Vildan Taşoren yapıyor. İkisi de cok başarılı.

BURAK HAKKI (ENVER)
DİZİ İCİN BIYIK BIRAKTI
Donem dizisinde oynamanın zorlukları var mı? Varsa nelerdir?
Elbette donem dizisinde oynamanın zorlukları var. 1940 yılının teknolojisi, hayat standartları, yaşam stili ve daha onemlisi o yılların enerjisi ve siyasal konjonkturu farkı.
Dizi icin bıyık bıraktınız. Yeni imajınıza alışabildiniz mi?
Yeni imajıma alışamadım. Ancak cok guzel yorumlar alıyorum.
Dizide 1940'lı yılları aktarmak icin nasıl bir calışma yapıldı?
Tum yapım yonetim ve oyuncu ekibi olarak gunlerce suren provalarla hazırlandı. Sanat grubu, kostum grubu, senaryo grubu da aramızdaydı.

SERKAN ALTUNORAK (SUAT)
KURT SEYT&MURKA'YA BENZETTİM
Dizide 'Suat' adlı bir gazeteciyi canlandırıyorsunuz. Bu rolde sizi etkileyen ne oldu?
Hissettiği şeyin peşinden gitmesi ve bunun icin her şeyi goze alması beni en cok etkileyen karakter ozelliği oldu. Bu acıdan benziyoruz.
Donem dizisinde oynamanın zorlukları neler?
Her hafta bir sinema filmi uzunluğunda bolum cekiyoruz. Bu yonden bakarsak oldukca zor. Donem dizisi olması nedeniyle de dikkat ve araştırma gerektiriyor. Ozenli olmak gerek. 'Suat' rolune hazırlanırken nasıl bir calışma yaptınız? O donemde gecen filmleri izledim ve kitaplar okudum. Hikayemizin yaratıcısı Nermin Bezmen'in kitabı 'Kurt Seyt&Murka'da yardımcı oldu.