Osmaniye'nin Kadirli ilcesinde meme kanseri nedeniyle tedavi goren oğretmen Elife Koca tarafından losemili cocuklar icin başlatılan "Bir Gulumseme de Bizden Olsun" kampanyası kapsamında toplanan kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri, Losemili Cocuklar Vakfına gonderildi Osmaniye'nin Kadirli ilcesinde meme kanseri nedeniyle tedavi goren oğretmen Elife Koca tarafından losemili cocuklar icin başlatılan "Bir Gulumseme de Bizden Olsun" kampanyası kapsamında toplanan kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri, Losemili Cocuklar Vakfına gonderildi.
Kadirli Şehit Emre Yalcın Anaokulunda gorevli olan Koca, 2 yıl once meme kanseri olduğunu oğrendi.
2 cocuk annesi Elife Koca, tedavi icin gittiği Cukurova Universitesi Tıp Fakultesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde durumlarından etkilendiği losemili cocuklara bir nebze olsun moral verebilmek amacıyla bir kampanya başlattı.
Oğrenci ve velilerin de destek verdiği kampanyada toplanan bot, mont, ayakkabı, kazak, kırtasiye ve oyuncaklar, Losemili Cocuklar Vakfı (LOSEV) Adana Şubesi yetkililerine teslim edildi.
Elife Koca, AA muhabirine yaptığı acıklamada, "Bir Gulumseme de Bizden Olsun" kampanyasına oğrenci ve velilerinin cok buyuk destek verdiğini soyledi.
Losemi tedavisi goren cocukları mutlu etmek icin harclıklarıyla destek olan oğrencilerine ve katkıda bulunan velilere teşekkur eden Koca, "Ben de meme kanseri ile mucadele etmekteyim. Hastane ortamında tedavi goren losemili cocuklarla cok karşılaştım. 'Bu tarz cocuklar icin neler yapabilirim' duşuncesinden yola cıkarak 'Bir Gulumseme de Bizden Olsun' kampanyasını başlattık. Minik yureklerden buyuk hediyeler, buyuk destekler geldi. Harclıklarıyla buyuk katkı sağladılar." diye konuştu.
Elife Koca, kampanya kapsamında aileleri losemi konusunda bilgilendirmek icin broşur verdiklerini de kaydetti.
Velilerden Deniz Kaya ise Elife oğretmenin kanser tedavisi goren cocuklara yonelik başlattığı projenin cok anlamlı olduğunu belirtti.
Oğrencilerden Melih Can Topcu da hastanede tedavi goren oğrencilere hediye gonderdikleri icin mutlu olduğunu soyledi.