Samsun'un Carşamba ilcesinde bulunan Kocatepe İlkokulu 1. sınıf oğrencilerinin yazıp gonderdiği yılbaşı kartlarını okuyan Emniyet Genel Muduru Mehmet Aktaş, minik oğrencileri gonderdiği koliler dolusu hediyelerle sevindirdi. Samsun'un Carşamba ilcesinde bulunan Kocatepe İlkokulu 1. sınıf oğrencilerinin yazıp gonderdiği yılbaşı kartlarını okuyan Emniyet Genel Muduru Mehmet Aktaş, minik oğrencileri gonderdiği koliler dolusu hediyelerle sevindirdi.
Carşamba ilcesinde bulunan Kocatepe İlkokulunda oğrenim goren 1. sınıf oğrencileri, sınıf oğretmenleri Navruz Demir'in gayretleriyle okuma-yazmayı oğrenmesinin ardından hazırladıkları yılbaşı tebrik kartlarını farklı adreslere gonderdiler. 1. sınıf oğrencilerinden Aylin Mira Guler, kendi elleriyle yazdığı tebrik mesajını Emniyet Genel Muduru Mehmet Aktaş'a posta yoluyla gonderdi. Kendisine gonderilen tebrik kartını okuyan Emniyet Genel Muduru Mehmet Aktaş, minik Aylin'e ve okulda oğrenim goren tum 1. sınıf oğrencilerine ceşitli hediyeler gondererek teşekkurlerini iletti.
"Cocukların unutamayacakları bir anıları oldu"
Minik oğrencilerin aldıkları hediye karşısında buyuk mutluluk yaşadığını ifade eden Kocatepe İlkokulu Sınıf Oğretmeni Navruz Demir, Emniyet Genel Muduru Aktaş'a teşekkurlerini sundu. Oğretmen Demir, "Miniklerim okuma-yazmayı oğrenmeye başladığı ilk gunlerde anlamlı bir etkinlik yapmak istedik. Madem ki okuma yazmayı oğrendiler, mesleğini cok iyi bir şekilde icra eden tum kurumlara, başta polislerimiz, askerlerimiz, doktorlarımıza yılbaşı kartları yazdılar. Her oğrencimiz ucer tane yılbaşı kartı gonderdiler. Bu adresler rastgele secildi. Cok guzel geri donuşler aldık. Bugun Emniyet Genel Mudurumuz Mehmet Aktaş bize cok guzel hediyeler gonderdi. Tum birinci sınıflara anlamlı hediyeler yolladı. Cok mutlu olduk. Boylesi bir guzel geri donuş icin kendisine cok teşekkur ediyorum. Cocukların bu sayede unutamayacakları bir anıları oldu" dedi.
"Emniyet Genel Mudurumuze teşekkuru bir borc biliyorum"
Kocatepe İlkokulu Okul Muduru İsmail Yiğit ise, "Oncelikle bu etkinliği duşunerek duzenleyen oğretmenimize teşekkur ediyorum. Emniyet Genel Mudurluğumuz nezdinde ulkemizin doğusundan batısına, sınır otesinde gorev yapan emniyet guclerimize ustun başarılar diliyorum. Cocuklarımız gondermiş olduğu mesajlara kayıtsız kalmayarak cocuklara ve bizleri mutlu eden Emniyet Genel Mudurumuze teşekkuru bir borc biliyorum" şeklinde konuştu.
İcişleri Bakanlığı Emniyet Genel Muduru Mehmet Aktaş, sınıf oğretmeni Navruz Demir ve 1. sınıf oğrencisi Aylin Mira Guler'e hediyelerle birlikte teşekkur mesajı yolladı.