melekler samanyolu tv'de şefkat tepe dizisi var sayfa da goremedim ben de paylaşmak istedim.
Dizi 1997 yılında Guneydoğu'da gecmektedir.Terorolaylarının tavan yaptığı bu yılda yurdun dortbir yanındaki ailelere hergun acı haberler ulaşmaktadır. Bolgede askerlik yapan gencecik cocuklar teroristlerle mucadele ederken aileleri de evlerinde binbir acı ve ozlemle haberleri takip etmektedirler. Gozyaşı hergun farklı bir evden ama aynı gerekceyle akmaktadır.

Ancak bolge icin goz ardı edilen bir ...gercek daha vardır. Anılan bolgede askerler evet şehit olurken aynı zamanda bolge halkı da bundan ciddi zararlar gormektedir. Teror onları da vurmakta ve bircok aile paramparca olmaktadır. Evler yakılmakta, insanlar teror yada devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta ve devlet yanlısı olanlar teroristler tarafından aileleriyle birlikte oldurulmekte, kucuk cocukları zorla dağa cıkarılmaktadır.

Hikayemizin temelini de bu oluşturmaktadır. Bolgede yaşayan bir cocuk kazandığı Kara Harp Okulu'na giderken geride kalan ailesi teroristler tarafından vahşice katledilir. Geride sadece kahramanımızın kucuk kardeşi kalır. Yalnız bu kucuk kız da teroristler tarafından kacırılır. Hatta bu kıza ailesinin askerler tarafından oldurulduğu yalanı soylenir ve buna inandırılır. Kız buyurken abisi de okulu bitirmek uzeredir. Abisinin hayatta ondan başka kimsesi kalmamıştır. Dolayısıyla okuldan mezun olunca tek amacı vardır kahramanımızın. Yıllar once kacırılan kardeşini bulmak.
mukemmel dizi ben beğenerek takip ediyorum her cumartesileri samnyolu tv'de 19:45 de izlemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim melekler