Ben bir suredir genshin impact oynuyorum ve şu an 42 levelim. Mainim Lumine (Gezgin) şu an 80 level ve diğer karakterlerim 40'ar level (max olarak).
Şimdi sorun şurada benim mainimin leveli 80 level olmasına rağmen bazen karakterlere 200-500 damage olarak vuruyor. Tabi bazen anlık olarak bu 700+ oluyor ama işte bazen. Hikaye oyunlarında 71 levellik karakterler benim duz vuruş olarak 300 vurduğum duşmana en az 500+ vuruyor. Tam cıldırmalık resmen. Yadigarlar konusunda cok bilgim yok ama işe yarayacak olanları taktığıma ve yukselttiğime inanıyorum.
Yadigarları biraz daha mı yukseltmeliyim acaba? (Doğru olduğundan emin olmadığım icin genel olarak 10-20 lvl arası yukselttim) Silahıma gelecek olursak eğer silahalarım arasında en buyuğu yani en guclusu olduğunu duşunduğume yoneldim ve onu da geliştirdim. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Bi yardım eder misiniz?
Bir de ek olarak bu dilekte kac kere 10 lu actım bilmiyorum ama adam akıllı istediğim karakterler gelmiyor hatta nerdeyse hic karakter gelmiyor surekli kılıc vs geliyor. Sıkıldım artık ya bi Ayaka'yı acmak icin onlarca dilek diledim ya. Gelmiyor gelmiyor olmuyor.