Merhaba arkadaşlar,
Size e-ticaret sitesi icin başarılı bir altyapı sunan Prestashop'a yapmış olduğumuz eklentiden bahsetmek istiyoruz.
Bildiğiniz gibi buyuk e-ticaret siteleri, erişim oranı cok yuksek olan bir iletişim yontemi ile muşterilerine ulaşıyorlar. SMS bilgilendirmesi!
Artık sitenizdeki tum işlemlerde hem kendinizi hem de muşterilerinizi prestashopsms.com adresindeki SMS eklentisiyle anında bilgilendirebileceksiniz.
Ucretsiz Kolay Kurulum
Tek yapmanız gereken Prestashop icin yazılmış olan SMS eklentisini prestashopSMS.com'dan indirip kurmak. Butun işlemleri adım adım takip etmeniz yeterli. Ayrıca tum Prestashop versiyonları ile de uyumlu.
Neler Yapabilirsiniz?
PrestashopSMS eklentisi ile;
Yeni muşterilerinizden ve siparişlerden haberdar olabilir,
Muşterilerinizin sipariş durumlarını hemen iletebilir,
Kampanya ve duyuruları tum muşterilere aynı anda gonderebilir,
Alışveriş surecini hızlı ve guvenilir hale getirebilirsiniz.
Boylece butun işlemler hakkında net bilgiye sahip olur ve muşterinizin de siparişiyle ilgili size başvurmasını azaltarak zaman kazanırsınız.
Nasıl Kullanırsınız?
Uyelik Bilgileri SMS: Sitenize yeni kayıt olan her kullanıcıya uye bilgileri SMS olarak gonderilir.
Yeni Sipariş Uyarısı: Muşterileriniz yeni bir sipariş verdiğinde size bilgi SMSi gelir.
Potansiyel Muşteri: Yeni muşteri kayıtlarında size SMS ile bilgisi gelir.
Sipariş Bilgisi: Sipariş durumu değişikliklerini muşterilerinize anında bildirebilirsiniz.
Kampanya Duyurusu: Kampanya ve diğer avantajlarınızın duyurularını tum muşterilerinize sitenizin adı ile toplu sms olarak iletebilirsiniz.
Değiştirilebilir Mesajlar: Dilediğiniz gibi ayarladığınız SMS metinleri ile muşterilerinize giden tum mesajları kontrol edin.
Prestashop SMS eklentisi BTK lisanslı toplu SMS gonderimi servisi yapan iletimerkezi.com altyapısıyla calışıyor. Ayrıca kurulum icin ucretsiz yardım mevcut. Detaylı incelemek icin iletimerkezi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Sorularınızı buradan da iletebilirsiniz.