samanyolu tv nin yine kaliteli dizilerinden birisi arkadaşlar yeni bir dizimiz sayılır ben beğenerek takip ediyorum sizlere de tavsiye ediyorum cuma gunleri 19:45 de samanyolu tv'de ekrana geliyor dizi.konusu
Melek, icinde sayısız şehitlerin olduğu bir sulaleye mensup biridir. Daha cocuk yaşındayken polis olan babası da şehit olduktan sonra hayatında birşeyler değişir. Artık gundelik hayatına birebir gercekleşen ruyaları yon vermeye başlar.

Yıllar gecer. Melek evlenir. Cocuk sahibi olur. Kader tekrar tecelli eder ve eşi de şehit olur. Eşinin şehit olma surecinde artık ruyaları daha farklı bir hal alı...r. Cunku her ruyasında artık babasını ve onun yanında birer şehidi gormeye başlar. Ruyasında gorduğu bu şehitlerin ondan yapmasını istediği bazı şeyler vardır.

Bundan boyle Melek’in hayatı ruyaları ve yardım ettiği şehitlerin istekleri arasında orgulenir. Ancak bu durum kendi psikolojisini ve ailesini etkilediği gibi ozel hayatını da etkiler. Cunku Melek’in bu durumu sıradışı yeteneklerin avcılığını yapan bazı karanlık cevrelerin de dikkatini cekmiştir!
şiddetle izlemenizi tavsiye edebilirim grcekten guzel bir dizi