Aydın'ın Nazilli ilcesinde, yaklaşık 6 ay once gecirdiği kalp krizinin ardından beynindeki hipoksi nedeniyle yatağa bağımlı halde tedavisi surdurulen Beden Eğitimi Oğretmeni ve Nazilli Belediyespor Basketbol Kulubu Baş Antrenoru Mucahit Doğan icin umutlar yeniden yeşerdi. Aydın'ın Nazilli ilcesinde, yaklaşık 6 ay once gecirdiği kalp krizinin ardından beynindeki hipoksi nedeniyle yatağa bağımlı halde tedavisi surdurulen Beden Eğitimi Oğretmeni ve Nazilli Belediyespor Basketbol Kulubu Baş Antrenoru Mucahit Doğan icin umutlar yeniden yeşerdi.
Aydın Valiliğinin desteğiyle başlatılan yardım kampanyası ile tedavi icin gerekli olan 200 bin TL'nin toplanmasının ardından nazilli Devlet hastanesi palyatif Servisinde tedavisi surmekte olan Mucahit Oğretmen kok hucre tedavisinin yapılacağı İstanbul'daki ozel bir hastaneye nakledildi. Dun akşam ambulansla İstanbul'a yol cıkan Mucahit Doğan, İstanbul gazi Osmanpaşa Hastanesinde ilk tetkiklerinin yapılmasının ardından ozel bir hastane tarafından kok hucre tedavisine başlanması bekleniyor. İlce Milli Eğitim Muduru İsmail Şimşek, Turk-Eğitim-Sen Nazilli Şube Temsilcisi Olgun Ergun ve Doğan'ın yakınları tarafından ambulansla İstanbul gazi Osman Paşa Hastanesine uğurlanan Oğretmen Mucahit Doğan'ın sağlığına kavuşabilmesi icin tum Nazilli halkı dua ediyor.
Nazilli Belediyesi ve Turk-Eğitim-Sen Mucahit Hoca icin seferber oldu
Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Oğretmeni olan ve aynı zamanda da Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı'nda baş antrenorluk gorevi yapan ve 2019 Mayıs ayında kalp krizi gecirmesi sonrası yoğun bakıma kaldırılan oğretmen Mucahit Doğan'ın 200 bin TL tutarındaki tedavisine destek amacıyla Nazilli Belediyesi kampanya başlattı. 6 ay verdiği yaşam mucadelesi sonrasında beynindeki hipoksi dolayısıyla yatağa bağımlı olarak Nazilli Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezinde tedaviye alınan Mucahit Doğan'ın tedavisinde umut olan kok hucre tedavisi icin de İstanbul'da bir ozel hastanede 200 Bin TL olarak belirlenen masrafları icin Turk Eğitim-Sen Aydın Şubesi'nin girişimiyle Aydın Valiliği oluruyla yardım kampanyası başlatıldı. Kampanyaya Doğan'ın meslektaşlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları destek verdi.