Denizli'de 2020 oğretmen, saat 20.20'de 2020 oğrenci velisini evlerinde ziyaret etti. Denizli'de 2020 oğretmen, saat 20.20'de 2020 oğrenci velisini evlerinde ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Mudurluğu, 2023 Eğitim Vizyonu cercevesinde farkındalık yaratmak ve Denizli Buyukşehir Belediye Meclisinin 2020 yılını Denizli yılı ilan etmesinden dolayı 20.02.2020'de, 2020 veliyi saat 20.20'de 2020 oğretmenle ziyaret programı duzenledi.
Program kapsamında Denizli Milli Eğitim Muduru Mahmut Oğuz, Merkezefendi ilcesi Gerzele Mahallesi'nde, kızları Sude Hayırseverler Ortaokulu 6, Sena ise ilkokul ikinci sınıfta okuyan Kesikbaş ailesini ziyaret etti.
Gecen ay Sude'nin ikizi Seda'yı sobadan sızan karbonmonoksit gazından kaybeden baba Husamettin ve anne Pervin Kesikbaş ile goruşen Oğuz, mahalleden komşuları da olan velileri farkındalık oluşturmak adına ziyaret ettiklerini belirtti.
Denizli'de bu yılı mesleki eğitim yılı ilan ettiklerini dile getiren Oğuz, şunları soyledi:
"Bu akşam 2020 oğretmenimizle 2020 evi ziyaret etmiş olacağız. Aynı anda saat 20.20'de. Hem yavrularımızı ziyaret etmek hem velilerimizle eğitim oğretim uzerine sohbet etmek icin bir araya geldik. İnşallah evlatlarımız iyi bir eğitim oğretimle kendilerini geleceğe hazırlayacaklar. Zaten oğrencilerimiz calışkan. Denizli'miz eğitim oğretimde başarılı bir ilimiz. Bu başarı, cocuklarımızın başarısından kaynaklanıyor. Velilerimizin bizleri yakın takibe almasında hem oğretmen olarak hem idare olarak onlarla ic ice calışıyoruz, onlar sayesinde başarıyı yakalıyoruz. Hem velilerimize hem oğrencilerimize hem de okul mudurlerimize, onların şahsında tum oğretmenlerimize ictenlikle teşekkur ediyorum."
Husamettin Kesikbaş da, ziyaretten dolayı milli eğitim camiasına teşekkur etti.
Oğuz, beraberindeki oğretmenlerle daha sonra aynı mahallede oturan ve babası trafik kazasında yaşamını yitiren 7'nci sınıf oğrencisi Osman Turk ile annesi Neslihan Turk'u ziyaret etti.
Ziyarete Denizli Milli Eğitim Şube Muduru Suleyman Ekici, Hayırseverler Ortaokulu Muduru Osman Kovan ve oğretmenler de katıldı.