unutma beni son bolum fox unutma beni son bolum ne zaman başlayacak fox ne zaman başlayacak foks dizileri
Gozlerden sozlere taşınamayan bir aşkı iclerinde mıh gibi taşıyan iki aşığın; karanlıktan aydınlığa, matemden sevince, acıdan mutluluğa doğru birbirlerine kavuşma yolculuğu…
Unutma Beni, icinde gun be gun buyuttuğu cocukluk aşkını bir anda kalbinden silmek zorunda kalan İlkay ile, yıllardır yanı başında duran buyuk aşkı bulduğu gun kaybettiğini anlayan ve onu yeniden kazanabilmek icin cetin bir mucadeleye giren Ali’nin hikayesini anlatır.
Ustelik Ali’nin sınıf atlamak arzusuyla evlenmek uzere olduğu zengin patron kızı Nazlı, sadece karnındaki bebeğe gostermelik bir baba bulmak ve tutkuyla bağlı olduğu evli bir erkek olan Selcuk’a inat Ali’yle evlenmek istemektedir. Ali’yle İlkay’ın aşkı bu entrikalar icinde butun masumiyetiyle yeşermeye calışacaktır.
Unutma Beni, İlkay’ın cevresinde orta halli insanların, Nazlı ve ailesi ile zengin muhitin, Ali ile mertliğin ve cesaretin, ağabey Rauf ile hırsın, Nazlı’nın babası Selahattin ile hoşgoru ve bilgeliğin, Selcuk ve karısı Meral ile dağılan bir yuvayı ayakta tutmak icin verilen mucadelenin, komşu kızı Emine ile umutsuz aşk ile fedakarlığın, Ali ve İlkay aşkı ile de aşkın herşeye goğus geren gucunun anlatılacağı bir dizi olacaktır.
Surukleyici, sırlarla dolu aşk hikayeleri, yaşamdan karakterleriyle, herkesin kendinden bir şeyler bulacağı, kadın seyircinin nefes nefese seyredeceği, heyecan ve entrika dozu hic duşmeyen, keyifle izlenecek bir aile dizisi UNUTMA BENİ…
"Unutma Beni" hafta ici her gun 15:30'da FOX'ta...
Yerli Diziler0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yerli Diziler
- "Unutma Beni" hafta ici her gun 15:30'da FOX'ta...