Tekirdağ'ın Cerkezkoy ilcesinde oğretmen Melike Dincer, yemek masasından yaptığı tahta ile oğrencilerine internet uzerinden ders anlattı Tekirdağ'ın Cerkezkoy ilcesinde oğretmen Melike Dincer, yemek masasından yaptığı tahta ile oğrencilerine internet uzerinden ders anlattı.
Tekirdağ'ın Cerkezkoy ilcesinde Cumhuriyet Ortaokulu oğretmenlerinden Melike Dincer, masadan yaptığı tahta ile oğrencilerine ders anlattı. Korona virus sebebiyle okulların tatil edilmesinin ardından evden internete bağlanarak oğrencilerine ders anlatan Dincer, sureci İhlas Haber Ajansı'na anlattı. Melike Dincer konuşmasında şunları soyledi:
"EBA'da uzaktan eğitim sureci başladığından beri bizler de oğrencilerimize ve velilerimize hizmet etmeye calışıyoruz. Bizler de EBA uzerinden oğrencilerimizin cozemediği soruları cozerek destek olmaya calışıyoruz. Tabi bu desteği verirken birtakım eksiklerimiz olabiliyor. Ben de evimdeki masayı tahta olarak kullanarak, bu sıkıntıları aşabildiğimizi duşunuyorum. Bu surecte rehber arkadaşlarımıza da ornek olmak istedim. Oğrencilerimizin gozunde en ufak bir ışık, en ufak bir mutluluk olabildiysek ne mutlu. Bu surecte oğretmen arkadaşlarımıza ornek olabilmesi icin, belki onlar da gorebilir diye, paylaşmak istedim. Bircok oğretmen arkadaşımıza yardımcı olabildiğimizi duşunuyorum. Cok şukur ki olumlu karşılandı. Başta meclis başkanımız Mustafa Şentop ve Bakan Yardımcımıza guzel duşunceleri icin teşekkur ederiz. Milli eğitim mudurumuze de cok teşekkur ederim. Umuyorum ki yine okulumuzda tahtanın başında yine ders vermeye devam edeceğiz. O zamana kadar hepimiz evde kalalım, sağlıklı kalalım."