Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, Iğdır'da uzaktan eğitim verilen EBA TV ve TRT yayınlarını izlemekte sorun yaşayan oğrencilerin dersleri izleyebilmesi icin televizyon frekans ayarlarını yapan oğretmenleri tebrik etti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, Iğdır'da uzaktan eğitim verilen EBA TV ve TRT yayınlarını izlemekte sorun yaşayan oğrencilerin dersleri izleyebilmesi icin televizyon frekans ayarlarını yapan oğretmenleri tebrik etti.
Yeni tip korona virus (Covid-19) onlemleri kapsamında uzaktan eğitim verilen EBA TV ve TRT yayınlarının frekans ayarlarını yapmak amacıyla gorevlendirilen 20 oğretmen koy koy dolaşıyor. Oğretmenlerin bu cabasını goren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, sosyal medya hesabında oğretmenlere sevgi ve selamlarını gonderdi.Ziya Selcuk Twitter paylaşımında, "Iğdır'da uzaktan eğitim icin yollara duşen oğretmenlerime sevgi ve selamlarımı gonderiyorum. Oğrencileri TRT, EBA TV'yi izleyebilsin diye ev ev dolaşıp frekans ayarı yaptıklarını oğrendim. Tarifi mumkun olmayan bir mutluluk yaşıyorum. İyi ki meslektaşız, iyi ki varsınız" sozlerine yer verdi.
Oğretmenler oğrencilerin EBA TV ayarlarını yapmak icin koy koy dolaşıyor