Bursa'nın İnegol ilcesinde 52 oğretmen, eğitime ara verildiği icin evde boş durmak yerine gonullu olarak vefa etkinliklerini katılarak ihtiyac sahiplerinin yardımına koşuyorEğitim ve oğretimin uzaktan yapılması sebebiyle bir grup oğretmen ihtiyac sahiplerine gonullu olarak hizmet ediyor. Bursa'nın İnegol ilcesinde 52 oğretmen, eğitime ara verildiği icin evde boş durmak yerine gonullu olarak vefa etkinliklerini katılarak ihtiyac sahiplerinin yardımına koşuyor
Eğitim ve oğretimin uzaktan yapılması sebebiyle bir grup oğretmen ihtiyac sahiplerine gonullu olarak hizmet ediyor. 52 oğretmen Kaymakamlık bunyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından ihtiyac sahiplerine dağıtacakları erzakları kendi araclarıyla evlerine kadar teslim ediyor.
Her gun aynı gorevi yapan oğretmenler oldukca mutlu oluyor.
İnegol Kaymakamı Şukru Gorucu, yaptığı acıklamada vatandaşlara cağrıda bulunarak şunları soyledi. Devletimiz gereken tum yardımları gercekleştiriyor bize her gun cok sayıda telefon geliyor bunları araştırıyoruz, gerekeni yapıyoruz. Lutfen gercek ihtiyac sahipleri bizlere ulaşsın. Devletimiz guclu, buyuk bir devlet. Gerekeni yapıyor ve yapmaya devam ediyor. Biz kimsenin olmesini arzu etmiyoruz. Gercekten acil bir işiniz yoksa cıkmayın sokağa. Burada gorduğunuz gibi yardımları yapıyoruz. Cok sayıda gonullu oğretmenlerimiz bizlere destek veriyor. Ben emeklerinden dolayı kendilerine cok teşekkur ediyorum"
Gonullu oğretmen ise boyle bir hizmette yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, devlet millet işbirliğine vurgu yaptılar. -