Burhaniye İlcesinde, Vefa Sosyal Destek Grubu icinde yer alan matematik oğretmeni Dr. Satı Ceylan, bisikletiyle 65 yaş ustu vatandaşların maaşlarını dağıtıyor. Burhaniye'de 100 kişilik Vefa Sosyal Destek Grubu icinde yer alan 32 oğretmenden biri olan Ceylan, kendisine arac tahsisi istemezken, bisikletiyle gun boyu yaşlıların maaşlarını dağıtıyor. Burhaniye İlcesinde, Vefa Sosyal Destek Grubu icinde yer alan matematik oğretmeni Dr. Satı Ceylan, bisikletiyle 65 yaş ustu vatandaşların maaşlarını dağıtıyor. Burhaniye'de 100 kişilik Vefa Sosyal Destek Grubu icinde yer alan 32 oğretmenden biri olan Ceylan, kendisine arac tahsisi istemezken, bisikletiyle gun boyu yaşlıların maaşlarını dağıtıyor.
Burhaniye Kaymakamlığının oluşturduğu Vefa Sosyal Destek Grubunda polis, jandarma, bekci, oğretmen ve imamlar gorev alırken, hepsi evden cıkma yasağı olan vatandaşlara yardım icin seferber oldu. Burhaniye Bilim Sanat Merkezi'nde Matematik Oğretmeni olan Dr. Satı Ceylan'da, Vefa Sosyal Destek Grubunda gonullu olurken, arac tahsisi istemedi. Altındaki bisikletiyle sokak sokak gezerek yaşlıların maaşlarını dağıtan Satı oğretmen takdir topladı. İşini severek yaptığını anlatan Dr. Satı Ceylan, "Burhaniye Kaymakamlığının gonullu oğretmenlerindenim. Vefa Sosyal Destek Grubu olarak 65 yaş ustu kişilerin ihtiyaclarını, ozellikle bankacılık işlemlerini yapıyorum. Ben bisikletimle bunu yapıyorum. Cok mutluyum. Cunku daha ozgur hissediyorum kendimi. Daha istediğim gibi hareket ediyorum. Aslında Kaymakamlık bize arac tahsis edebiliyor tabi ki. Buna gerek duymadım. Bisikletimle koşturuyorum. Burada insanlar bizim icin dua ediyorlar. Devletimiz icin dua ediyorlar. Birileri evde kalarak birileri de dışarı cıkarak hizmet ediyor. Bu surec zor bir surecteyiz. Ben cok mutlu ve memnunum. Gonullu boyle şeylerin icerisinde olmak, hele boyle bir iyilik yapacak yer ve zaman bulamayacağımız, boyle zor zamanlarda bir işin ucundan tutmak insanların duasını almak beni cok mutlu ediyor" dedi.