Merhaba Arkadaşlar.Bundan 3 Ay once Wordpress sistemini kullanmaya başlamıştım.İlk başladıgım zamanlar acemiydim.Daha onceden tema kodlamayı denemiştim ama elime gozume bulaştırmıştım.En son olarak Eftal temasını paylaştım.Eftal temasını begenenler oldu , begenmeyenler oldu.En Son olarak Onur89TR arkadaşımız v3 surumunu cıkarttı.Guzelde oldu.Neyse konuyu saptırmayalım.Şimdi sizlere 3 ay uğraştıgım bir temayı sunmak istiyorum.Bu temanın adı Bulut'tur.Temayı yaparken bir cok kişiden goruş aldım o kişilere buradan teşekkurlerimi sunuyorum.
Bulut Teması Hakkında ;
Bulut teması renkleriyle her alanda kullanacabileceginiz bir tema haline getirildi.Temada toplam 4 Adet sitenize giren kullanıcıların secebilecegi renk seceneği bulunmaktadır.Bunlar ; Mavi , Yeşil , Kırmızı , Siyah 'tır.Temada sitenizi kolay yonetebileceginiz bir tema panelimiz mevcut.Temada toplamda 8 adet reklam alanı bulunmaktadır.Bu reklam alanlarını tema panelinden rahatlıkla duzenleyebilirsiniz.Tema panelinden logo , favicon , yazı ayarları , sosyal medya alanlarını duzenleyebileceginiz bolum ve sayac kodlarınızı koyabileceginiz alanıda ekledim.
Bulut Tema Ozellikleri ;
4 Adet Ziyaretcilerinizin Belirleyeceği Renk Seceneği Ozelleştirilmiş Admin Paneli Widget Uyumu Sade ve şık tasarım SEO'ya uygun kod yapısı W3 Uyumu ve %100 Valid Sosyal Medya Alanı Geniş ve normal sayfa şablonları , 404 , yazar , kategori , arşiv şablonları Kolay yonetilebilir reklam alanları Kategori Simgeleri Eklenti kullanımı en az.
Tema Panelinden Goruntuler ;
Tema Paneline ait goruntulere aşagıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Panel 1 Panel 2 Panel 3 Panel 4 Panel 5 Tema Fiyatı : 20 TL
Bulut Teması : Onizleme
Odeme Yolları : Paypal , İşbankası [Yakında] , Misli [Yakında]
İletişim : [email protected] (Msn & Mail )
Tek Domain Lisansı 20 TL'dir. - Birden fazla her domain icin +10 TL Alınır.
Not : Tema kurulumu ucretsizdir.Tema hakkında satın aldıktan sonra ucretsiz destek alabilirsiniz.
Konu Multidir.Pm atmayınız.İletişim adresinden iletişime gecin.