Yeni Wordpress temam RengaWP nihayet bitti =)

Temayı basit şekilde tasarlamak istedim. Arayuzu oldukca sade ve kullanımı kolay olacak şekilde hazırladım.

7 adet reklam alanı ayırdım. Bunlar header (ust kısım) ’da 468x60px, sidebar(yan taraf) ’ta 4 tane 125x125px, sidebar etiket bulutu altında 300x250 ve yazı icerik sayfasında icerik ile yorumlar arasında 468x60 olmak uzere konumlandırdım.

Onemli: Temayı ftp ’de themes klasorunuzun icine attıktan sonra RengaWP icerisinde bulunan “cache” klasorune yazma izni vermeniz gerekiyor.

Yazma iznini verdikten sonra admin panelinden Gorunum icerisinden temayı aktif edebilirsiniz. Temayı aktif ettikten sonra Gorunum altında “Renga Ayarları” kısmından logonuzu ekleyebilirsiniz. Logonuz 300x100 px boyutunda olmalıdır.

Reklam ayarları icin; temanın ayar sayfasından gozukmesini istemediğiniz reklam alanlarının gorunumunu “hayır” olarak secerek gozukmesini engelleyebilirsiniz.

Blogunuza yeni yazı eklerken, anasayfa ’da resim alanında gozukmesini istediğiniz resim icin yeni yazı oluştururken sağ taraf en altta bulunan “One Cıkan Gorsel” kısmında “One cıkarılmış gorseli belirle” kısmına tıklayıp resim secmeniz gerekiyor. Resimi sectikten sonra yapmanız gereken resimin ayar sayfasında “One cıkan gorsel olarak belirle” kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. Yoksa kullandığınız resim ana sayfa ’da gozukmez.

Şimdiden kullanmak isteyen herkese hayırlı olsun =) iyi bloglamalar arkadaşlar ..

Bundan sonra ki temam film izleme siteleri icin olacak ve bir cok ozellik ile cıkacaktır.

Footer silmezseniz sevinirim diye bir cumle kurmayacağım cunku zaten silinecek =) ama yine de saygı

Gorseller;

Ana Sayfa goruntusu icin tıklayın
İcerik sayfası (Single.php) icin tıklayın
Tema ayar sayfasını gormek icin tıklayın
İndirmek icin tıklayın..