Herkese hayırlı gunler , hayırlı forumlar ..
Bu benim ilk tema satış konumdur. Tema hakkındaki olumlu , olumsuz tum yorumlarınızı konu altından veyahut PM ile bilgilendirilmek isterim.

Kısa bir sure zarfı icerisinde ek ozellikler ve ufak bir versiyon guncellemesi olacaktır. Bu satıştan tema alan muşteriler yeni versiyondan ucretsiz yararlanacaktır.

Uzun uzun anlatıp herkesin canını sıkmak istemem , ben temamı sunmaya başlıyorum

EyesPress Kişisel Blog Wordpress Teması 1 domain = 1 Lisans olmak uzere : 49 TL dir.

===== Tema Renk Kombinasyonları =====
Temanın 5 farklı rengi mevcuttur.Muşterilerimizin ilgi ve ihtiyacına gore farklı renk kombinasyonunu yapabilirim.

===== EyesPress Kişisel Blog Teması =====
EyesPress Kişisel Blog Teması
Demo Adresi | Satın Al

===== Tema Kullanımı =====
Temada bulunan ozel alanlar ( SAĞ KISIM ) Sosyal ağlarınız , twitleriniz vb. alanları tek tık ile KODLARLA BOĞUŞMADAN yapabileceksiniz.
Her turlu alana admin panelindeki EyesPress Ayar kutusundan ulaşabileceksiniz.
Bahsetmiş olduğum konunun tanıtım resmi icin tıklayınız.

=====
Odeme Secenekleri =====

İş Bankası | Garanti Bankası | Paypal
Eğer muşterilerim istekte bulunur ise sanalpazar'dan satış acıp %5 komisyon ile kredi kartınızla satın alabileceksiniz.Eğer almak istiyorsanız lutfen PM ile bildiriniz.

===== Odeme Yapın , Bildirimde bulunun =====
Odeme yaptıktan sonra buraya tıklayarak lutfen odeme bildirim formunu tarafımıza ulaştırınız.Bu işlem tema alışverişini dahada hızlandıracaktır.Lutfen Hizmet Sozleşmesini okumadan işaretlemeyin.Direk iletişime girmek icin email protected eklemeniz yeterlidir.

===== Tema Kurulum + Eklentiler =====
Tema kurulumu muşterimize aittir.Her tema gibi kurulum ve ayarları basittir.Tanıtım klavuzuna gerek bile duymadım fakat her turlu yardım ihtiyacınızda mail adresimden bana anlık ulaşabilirsiniz.Eklentiler admin panelinden sadece aktifleştir olarak yapmanız yeterlidir.
Fakat teknik ekibimiz tarafından + 15 TL ile temanız kurulu , ayarlarınız yapılmış hale getirilebilir.

===== Yeni Ozellik & Versiyonlar =====
Kısa bir sure zarfı icerisinde siz kullanıcıların isteklerine gore ucretsiz yeni ozellik ve versiyonlar gelecektir.

===== Teknik Destek & Bildirimler =====
7 gun 24 Saat teknik destek ekibimiz ile muşteri memnuniyetini %100 e ulaştırmaya calışmak ilk hedefimiz. Tema hakkındaki değişimler , istekler siz değerli kullanıcılar tarafından belirlenecektir.Tema hakkındaki olumlu , olumsuz bildirimleri buraya tıklayarak bize ulaştırabilirsiniz.

===== Copyright - İmza Alanı =====
WordPresstij adı altında satışta olan EyesPress Kişisel Blog Teması footer kısmında logo + Link bulunmaktadır.Ben silinmesin diye şifreletmek istemedim Ama secim sizin eğer bu kalitedeki bir urunu bu fiyata alıyorsanız tasarımcı emeğinide gormemezlikten gelemezsiniz diye duşunuyorum.Secim sizin kaldırmak isteyenler kaldırabiliyor Ama linki kaldırmayıp o adres uzerinden bildirim formuna Notunuz kısmına : Bu siteden gordum ve almak istiyorum yazılır ise o satış yapan siteye komisyon vermeyede razıyım .

===== Kullanıcı dostu , Ziyaretcinin gozbebeği ! =====
Bilindik tum kişisel blog temalarını bir kenara bırakın ! EyesPress hayatınızın ayrılmaz bir parcası olacak.Hayatınızdaki akışları anlık olarak girmenize kolaylık sağlayacak . Yazar olmak , makale yazmak size mutluluk verecek.

===== WordPresstij nedir ? =====
Yeni arayuz tasarımları ve birden fazla sektore hitaben Wordpress Tabanlı sistemlere arayuz tasarlayan bir projedir.Anlık gelişmelerden kesinlikle haberdar kalmalısınız.EyesPress ardından birden fazla tema ile tekrar satışlarda bu isimi gorebileceksiniz. Kişisel Blog Temasından sonra hangi temanın satışta olmasına siz değerli muşteriler karar verebileceksiniz !Bu konu hakkında detaylı bilgiyede web sitemizden ulaşabilirsiniz.Web sitemiz yapım aşamasındadır. En kısa surede tamamlanıp siz değerli kullanıcılarına sorunsuz hizmet vermeye başlayacaktır.

" Sizi interaktif ortamlarda farklı kılan bir tema olacağını duşunuyor , kullanan kullanmayan tum değerli webmasterlara sonsuz teşekkur ediyorum.Tema hakkındaki sorun ve goruşlerinizi bildirmekten lutfen cekinmeyiniz.. "
Saygılarımla , Gokhan Kara