Merhaba Arkadaşlar, bu makalemde şuanda gormuş olduğunuz tasarımdan bahsedicem.Arkadaşlar bu tasarımı Tayfun Erbilen kardeşim yapmıştır.Bende bu tasarımın kodlamasını gercekleştirmiş bulunmaktayım.Bu temaya Tema Yonetim Paneli yaptım bu panel sayesinde kodla falan uğraşmıcaksınız.Tema da ki değiştirmeniz gereken yerleri bu panel sayesinde kolaylıkla gercekleştirebileceksiniz.Peki bu tema ucretlimi diye soracak olursanız ? Evet ucretli, Tayfun Erbilen kardeşimle konuştum ve bu tasarımı ucretli ve lisanslı bir şekilde dağıtma kararı aldım.Fakat şoyle bir guzelliği var fazla paranız yok ve guzel,hızlı,seo’lu bir tasarım istiyorsanız ? Aradığınız temayı buldunuz ! Cunku bu tema sadece 10 TL’dir.Evet yanlış duymadınız sadece 10 TL karşılığında lisanslı bir şekilde bu tasarımı kullanabilirsiniz.

Tema Ozellikleri :

- Konu resmi olarak ozel alan ozelliği eklenmiştir.sadece resmin linkini eklemeniz yeterlidir.

- CSS Sprite ozelliği ile site hızı arttırılmıştır.

- Tema SEO olarak kodlanmıştır.

- Konu iceriklerine Yazar Hakkında Kısmı Eklenmiştir.

- Tema’ya ait Tema Yonetim Paneli duzenlenmiştir.Bu panel sayesinde sitede duzenlemek istediğiniz herşeyi kod bile yazmadan kolayca halledebilirsiniz.

- Temayı lisanslı olarak dağıtılacaktır.

- Temanın ust kısmına toplam kac kategori,yazı,yorum olduğunu gosteren sayac eklenmiştir.

- Gunun sozu ozelliği ile isterseniz duyurularınızı isterseniz sozlerinizi bu kısımda ziyaretcilerinize sunabilirsiniz.

ve bunun dışında bir cok ozelliğiyle bu temayı satın almak icin halen neyi bekliyorsunuz ? Tek yapmanız gereken odemeyi yapıp, odeme bildiriminde bulunmanız.

DEMO | SATIN AL