Ankara Golbaşı ilcesinde sehven 4. hizmet bolgesinde yer alan Golbaşı Anadolu Lisesi ile Eymir Anadolu Lisesi 1.hizmet alanı olarak tekrar belirlenmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı Oğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yonetmeliğinin 38 inci maddesinin 4 uncu fıkrası ile 39 uncu maddesinin 3 uncu fıkrası gereğince, hizmet alanının değişmesi uygun gorulen eğitim kurumlarının Valiliklerce elektronik ortamda yapılan tekliflerinin değerlendirilmesi sonucunda hizmet alanları yeniden belirlenen kurumların Milli Eğitim Bakanlığı Oğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yonetmeliği eki Ek-2 Hizmet Alanları ve Hizmet Puanları Cizelgesi 2749 sayılı Şubat 2020 tarihli Tebliğler Dergisinde yayımlanmıştı.
Ancak, Ankara Golbaşı ilcesinde 1 inci hizmet bolgesinde yer alan 300936 kurum koduna ait Golbaşı Anadolu Lisesi ve 766178 kurum koduna ait Eymir Anadolu Lisesinin hizmet alanlarının sehven 4 uncu hizmet alanı olarak girildiği yetkililerce bakanlığa bildirilmiştir.
Buna gore, Ankara Golbaşı ilcesinde 1 inci hizmet bolgesinde yer alan Golbaşı Anadolu Lisesi ile Eymir Anadolu Lisesinin 1 inci hizmet alanı ve bu hizmet alanı icin ongorulen 10 puan olarak duzeltilerek Milli Eğitim Bakanlığı Oğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yonetmeliği eki Ek-2 Hizmet Alanları ve Hizmet Puanları Cizelgesinde yer alması hususu 2752 sayılı Mayıs 2020 tarihli Tebliğler Dergisinde yayımlanmıştır.
2752 sayılı Mayıs 2020 tarihli Tebliğler Dergisi icin tıklayınız.
Ahmet KANDEMİR