Atv'de bu gun saat 20.00'da ekranlara ilk bolumuyle Tovbeler Tovbesi geliyor Melek'ler...
Dizinin konusu: halktan ve gayet samimi hikaye Melek'lerim.
Şimdi gel gelelim dizi haberlerinin ve oyuncu listesinin ayrıntılarına

‘Tovbeler Tovbesi’ adlı dizide, ‘Fidan’ı canlandıran Fulya Zenginer, yeni projesinin perde arkasını anlattı. Tuba Unsal ve Cemal Toktaş’ın da rol aldığı dizinin; izleyicileri hem guldureceğini, hem de ağlatacağını belirten Zenginer, “Bu proje, ozellikle ‘Nerede o eski mahalleler, o komşuluk ilişkileri’ diye yakınanları mest edecek” dedi.
‘Kucuk Kadınlar’ adlı diziden sonra ‘Tovbeler Tovbesi’ne nasıl dahil oldunuz?
‘Kucuk Kadınlar’ın bitmesine yakın birkac projeden teklif geldi. İcime en fazla ‘Tovbeler Tovbesi’ sindi. Aslında kısa bir sure tatil yaparım diye duşunuyordum. Cunku ‘Kucuk Kadınlar’ cok yorucu bir diziydi. Fakat ‘Tovbeler Tovbesi’ oyle samimi geldi ki; hemen başlamak istedim.
‘Fidan’ın hangi ozelliği sizi etkiledi?
Başlarda ‘Fidan’ karakteri kafamda tam oturmamıştı. Bu yuzden de emin değildim. Ama yonetmenimiz Aydın Bulut ve senaristimiz Zulkuf Yucel’in anlattıklarından; ‘Fidan’ın derinlikleri olan ve ‘Kucuk Kadınlar’daki ‘Yeliz’den farklı biri olduğunu gordum. Boyle olunca da; bu karakteri canlandırmak icin can attım.
İzleyici sizi psikolojik sorunlar yaşayan ‘Yeliz’ karakteriyle tanıdı. ‘Fidan’ın bu karakterden farkı ne?
‘Fidan’ guclu ama naif bir karakter… Cok iyi niyetli biri… Aslında ‘Fidan’a baktığımda beni en cok ceken şey; daha once oynadığım hicbir role benzememesiydi. Tipimden tutun da duruşuma kadar…
İzleyici sizce diziyi sevecek mi?
‘Tovbeler Tovbesi’ cok bizden, cok samimi bir hikaye… Eminim bircok insan da benim gibi; “Nerede o eski mahalleler, nerede o eski komşuluk ilişkileri” diyor. İşte dizimizdeki bu guzel ilişkiler cemberi, izleyiciyi cekecektir diye duşunuyorum. Bir de diyaloglar ve ilişkiler o kadar gercek ki; herkes kendinden bir parca bulacak.
Dizi sezona gec başlıyor. Bu durum sizce bir dezavantaj oluşturacak mı?
Bence olmayacak. Acıkcası dizinin farklı bir duruşu var; ne salt dram, ne de salt komedi… İcinde her şey var. Hem guldurecek, hem de ağlatacak bir proje…
Dizinin her bolumunde uc klip izleyeceğiz. Bu Turkiye’de ilk defa kullanılacak bir yontem… Evet oyle…
İzleyiciye sıcak bir oykuyle birlikte guzel bir muzik ziyafeti de yaşatmak istiyoruz. Kullanılan parcaların hepsi birbirinden guzel; kimi nostaljik, kimi daha yeni parcalar… Ama tabii ki muzikler; o anki durumun duygusuna uygun olacak.
Dizide zengin-fakir catışması mı anlatılacak?
Sadece zengin-fakir catışması anlatılacak demek doğru olmaz, ama o da dizinin temalarından bir tanesi… İcinde aşk hikayeleri de var. Bu dizi, izleyiciyi merakta bırakacak ve şaşırtacak. Ama bunları yaparken de seyirciyi hic yormayacak.
Canlandırdığınız karakterin aşkını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Saf bir aşk… Bence cok guzel!
Sabah Gazetesi