Samsun'da bir oğretmen, kırsal mahallede yaşayan ve Yuksekoğretim Kurumları Sınavı (YKS) icin 2 gunluğune kalacak yere ihtiyacı olan okul birincisi oğrencisini evinde ağırladı, ozel aracıyla sınavlara goturup getirdi. Samsun'da bir oğretmen, kırsal mahallede yaşayan ve Yuksekoğretim Kurumları Sınavı (YKS) icin 2 gunluğune kalacak yere ihtiyacı olan okul birincisi oğrencisini evinde ağırladı, ozel aracıyla sınavlara goturup getirdi.
Alacam ilcesi Yukarı Koclu Mahallesi'nde ikamet eden Atakum ilcesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi oğrencisi Sevilay Şahin, babası vefat ettiğinden oturu mahallenin dolmuşu ile yalnız bir şekilde Samsun'a geldi. 2019-2020 eğitim-oğretim yılı okul birincisi olan Şahin'i, oğretmenlerinden Semra Tuğrul Temel, YKS Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavları icin evinde misafir etti. Uzaktan eğitim surecinde oğrencisine birebir ders calıştıran Semra Oğretmen, Şahin'i cumartesi ve pazar gunu ozel aracı ile Carşamba Kız İmam Hatip Lisesine sınava goturdu. Sınav suresince okul dışında onu bekledi. Sınav bitiminde de Yukarı Koclu Mahallesi'ne ailesinin yanına bıraktı.
Oğretmenin yaptığı davranış buyuk takdir kazandı.