Kayseri'de bir ilkokulun idareci ve personelleri tulum giyerek, okullarını boyadı. Kayseri'de bir ilkokulun idareci ve personelleri tulum giyerek, okullarını boyadı.
Kocasinan ilcesinde bulunan Mehmet Sepici 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Muduru Levent Unal ve okul personelleri, pandemi surecinden ardından yeni eğitim oğretim yılı icin hazırlıklarını tamamladı. 6 kişilik ekip, okulun bircok yerini boyayarak yeni doneme hazır hale getirmeye calışıyor.
Okul personelinin yaptığı calışmalarla mutlu olduklarını soyleyen İl Milli Eğitim Mudur Yardımcısı Tarık Tufekci, "Sosyal medya uzerinden arkadaşlarımız yaptığı calışmalarla ilgili bizleri de etiketlediler ve biz de calışmalarını gorduk. Bu bizleri cok mutlu etti. Ne tur calışmalar yapıldığını incelemek icin, gelip baktığımızda hem idarecilerimiz, hem de oğretmenlerimiz okullarını yeni oğretim yılına hazırlamak icin canla başla hem okulun icinde hem de dışında boya ve temizlik yaptığını gorduk. Bu bizleri cok mutlu etti. Bizler de arkadaşların yaptığı bu calışmaya, sevincine ve iş birliğine ortak olmak istedik. İl Milli Eğitim olarak hem okulumuza hem de oğretmen ve idarecilerimize destek olmak istedik" dedi.
Oğrencilerin kendilerini iyi hissetmeleri icin boyle bir projeye başladıklarını soyleyen Mehmet Sepici 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Muduru Levent Unal, sozlerine şoyle devam etti:
"Pandemi surecinde oğretmenlerimiz ve velilerimiz okul acılacak mı acılmayacak mı kaygısındalardı. Bakanlığımızın acıklamaları doğrultusunda 31 Ağustos'ta İnşallah acacağız okullarımızı. Bizler de hem ruh halleri farklılaşsın, farklı bir ortama geldik desinler diye okulumuzu renklendirelim istedik hem de okulumuzun acılacağını velilerimizin gonlune yerleştirme amaclı bu projeye başladık. Projede de sağ olsunlar oğretmen arkadaşlarımız, mudur yardımcılarımız ve memurumuz destek verdiler. Sağ olsunlar proje bitmek uzere ve İnşallah guzel bir yuzle oğrencilerimizi karşılayacağız okulumuzda. Oğrencilerimiz okula geldiklerinde temiz bir ortam bulacaklar. 6 kişilik bir ekiple okulumuzun komple duvar demirlerini boyadık. İceride sınıflarımızın birkac tanesinde seminer salonumuzu boyuyoruz şu anda. İnşallah birkac gune de bitecek calışmalar. Biz bakanlığımızın onerdiği tum tedbirleri almaya calışıyoruz İl Milli Eğitim Mudurluğumuzun de desteği ile. Kitap okuyarak gelirlerse de hem kendilerini geliştirecekler hem de derslerde daha da rahat edeceklerdir."