Yeni hizmet puanı kriterlerine gore; oğretmenlerin hizmet puanı hesaplanırken oncelikle hizmet puanının guncellenmesi icin duyuruya cıkılması, hizmet puanı verilecek kişisel verilerin MEBBİS modulune kaydedilmesi icin makul bir surenin verilmesi, yarışmalara ve projelere katılım belgelerinin MEBBİS modulune işlenmesi, zorunlu bolgede calışılan surelerin tamamına artırımlı hizmet puanı verilmesi, gecmiş donemlerde belletici olarak gorevlendirilen oğretmenlerin gorevlendirme bilgilerinin MEBBİS modulune işlenmesi, gecmiş donemlerde İYEP kursunda gorev alan oğretmen bilgilerinin MEBBİS modulune işlenmesi ve teşekkur, takdir ve aylıkla odul belgelerine de artırımlı hizmet puanı verilmesi gerekmektedir. Yeni hizmet puanı kriterlerinin MEBBİS modulune işlenmesine muteakip 20 Temmuz tarihinde hizmet puanları oğretmenlerin erişimine acılmıştır. Ancak, MEBBİS modulu uzerinde yapılan incelemede sistem uzerinde bir kısım hataların mevcut olduğu, uygulamada ise bazı sorunların ivedilikle cozumlenmesi gerektiği ortaya cıkmıştır.
Yeni getirilen kriterler incelendiğinde cok sayıda kritere hizmet puanı verildiği gorulmektedir. Bu kriterlere hizmet puanı verilebilmesi icin ise oğretmenlerin kişisel verilerinin ivedilikle guncellenmesi gerekmektedir. İl ici yer değiştirme başvurularının başladığı bugunlerde hizmet puanlarında oluşan belirsizlik kamuoyunda endişeye sebebiyet vermiş, atama ve yer değiştirmelerde sıkıntılar yaşanmasına sebep olmuştur.
Bu nedenle, oğretmenlerin hizmet puanı hesaplanırken oncelikle hizmet puanının guncellenmesi icin duyuruya cıkılması, hizmet puanı verilecek kişisel verilerin MEBBİS modulune kaydedilmesi icin makul bir surenin verilmesi, yarışmalara ve projelere katılım belgelerinin MEBBİS modulune işlenmesi, zorunlu bolgede calışılan surelerin tamamına artırımlı hizmet puanı verilmesi, gecmiş donemlerde belletici olarak gorevlendirilen oğretmenlerin gorevlendirme bilgilerinin MEBBİS modulune işlenmesi, gecmiş donemlerde İYEP kursunda gorev alan oğretmen bilgilerinin MEBBİS modulune işlenmesi ve teşekkur, takdir ve aylıkla odul belgelerine de artırımlı hizmet puanı verilmesi gerekmektedir.
MEB'den yeni hizmet puanı uygulamasına yonelik 25 ornek MEB'den hizmet puanı icin yeni acıklama Bu konularda bir sendika tarafından Milli Eğitim Bakanlığına başvurularak sorunların cozulmesi talep edilmiştir.
İşte o talepler;
Bilindiği uzere 19.06.2020 tarih ve 31160 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Oğretmen Atama Ve Yer Değiştirme Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelikle oğretmenlerin atama ve yer değiştirme yonetmeliğinde değişikliğe gidilerek oğretmenlere hizmet puanı verilmesinde kullanılan kriterlerde onemli değişiklikler yapılmıştır.
Akabinde, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Mudurluğu'nun 16.07.2020 tarih ve 9454627 sayılı yazısı ile de yapılan değişikliğe istinaden uygulamanın nasıl olacağına dair acıklamalar yapılmıştır.
20.07.2020 tarihinde ise oğretmenlerimizin yonetmelik değişikliğinde belirtilen kriterlere istinaden MEBBİS modulu uzerinden hizmet puanları guncellenmiştir. Ancak, uygulamadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle bazı konuların acıklığa kavuşturulması ve duzeltilmesi gerekmektedir.
Şoyle ki; HİZMET PUANINA ESAS BELGELERİN İBRAZ EDİLMESİ İCİN SURE VERİLMESİ VE İL İCİ YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSUNUN UZATILMASI GEREKMEKTEDİR
1- Yonetmelikle yapılan değişiklikle belgeye dayalı artırımlı hizmet puanı verilmektedir. Ceşitli belgelere dayanan bu kriterlere artırımlı hizmet puanının verilebilmesi icin sistemde kayıtlı olmayan belgelerin MEBBİS sistemine kayıt edilmesi gerekmektedir. Bu belgelerin MEBBİS modulune kaydedilmesi icin oğretmenlerimize bu belgeleri ibraz etmesi duyurusu yapılması gerekmektedir. Ancak, bugune kadar belge ibrazı icin duyuru yapılmamış ve oğretmenlere sure verilmemiştir. İl ici yer değiştirmelerin başladığı bu gunlerde atamalar icin hizmet puanı buyuk onem arz etmekte olup gerekli duyurunun ivedilikle yapılarak oğretmenlere belge ibrazı icin sure verilmesi ve il ici yer değiştirme başvuru suresinin uzatılması gerekmektedir.
MEBBİS'E HİZMET PUANINA ESAS GOREVLENDİRMELERİN İŞLENMESİ GEREKMEKTEDİR
2- Yonetmelikte yapılan değişiklik sonrasında mezkur yonetmeliğin "Hizmet puanları" başlıklı 40. maddesi 7. ve 8. fıkralarında; "(7) (Ek: RG-19.6.2020-31160) İlkoğretim ve ortaoğretim oğrencilerine yonelik olarak, Turkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TUBİTAK) veya Turkiye Bilimler Akademisi (TUBA) koordinesinde yurutulen ulusal veya uluslararası bilim olimpiyatları ve araştırma projesi yarışmalarında bireysel veya takım olarak ilk uc dereceye giren veya mansiyon odulu alan oğrencilere bu kapsamda fiilen calışma yaptıran oğretmenlere; ulusal olcekte olanlar bakımından birinci derece icin 15, ikinci derece icin 10, ucuncu derece veya mansiyon icin 5 hizmet puanı; uluslararası olcekte olanlar bakımından birinci derece icin 30, ikinci derece icin 20, ucuncu derece veya mansiyon icin 10 hizmet puanı verilir.
(8) (Ek: RG-19.6.2020-31160) Bu fıkrada sayılan yarışmalardan sadece biri ve bu yarışma icin durumuna uygun en yuksek puan olmak uzere, ulusal veya uluslararası kapsamda duzenlenen bilimsel, sanatsal, kulturel veya sportif yarışmalarda bireysel veya takım olarak ilk uc dereceye giren veya mansiyon odulu alan oğretmenlere; ulusal olcekte olanlar bakımından birinci derece icin 20, ikinci derece icin 15, ucuncu derece veya mansiyon icin 10 hizmet puanı; uluslararası olcekte olanlar bakımından birinci derece icin 35, ikinci derece icin 25, ucuncu derece veya mansiyon icin 15 hizmet puanı verilir." hukumlerine yer verilmiştir.
Bu kriterleri gore hizmet puanları guncellenmesi gereken oğretmenlerimizin bu gorevlendirme işlemleri MEBBİS uzerinde kayıtlı olmadığı gibi bu tur gorevlendirmeler genellikle yarım gun olduğundan MEBBİS sistemine işlenmemektedir.
Dolayısıyla, bu kriterlere bağlı olarak yapılan gorevlendirmeler hizmet puanlarına yansıtılamamıştır. Oğretmenlerin bu kritere dayalı hizmet puanı alabilmesi icin bu bilgilerin MEBBİS modulune işlenmesinin sağlanması gerekmektedir.
GECMİŞE DONUK TUM ZORUNLU HİZMET GOREVLERİNE ARTIRIMLI HİZMET PUANI VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR
3-Mezkur yonetmeliğin "Hizmet puanları" başlıklı 40. maddesi 6. fıkrası ve gecici 8. maddesinde; "(6) (Değişik: RG-19.6.2020-31160) Zorunlu calışma yukumluluğunu tamamlayan oğretmenlerden zorunlu calışma ongorulen eğitim kurumlarında gorev yapmaya devam edenler ve zorunlu calışma ongorulmeyen eğitim kurumlarında gorev yaptıktan sonra ceşitli nedenlerle zorunlu calışma ongorulen eğitim kurumlarına atananların hizmet puanları, zorunlu calışma ongorulen eğitim kurumlarında gorev yaptıkları sureyle sınırlı olmak ve gorev yapmakta oldukları hizmet alanı icin ongorulen puan dikkate alınmak suretiyle her yıl icin %50 artırılarak belirlenir."
"GECİCİ MADDE 8(Ek: RG-19.6.2020-31160) (1) Bu maddenin yururluğe girdiği tarihten once hizmet puanları Yonetmeliğin 40 ıncı maddesinin altıncı fıkrası kapsamında gorev yapılan hizmet alanı icin ongorulen puan dikkate alınarak %100 artırılarak belirlenen oğretmenlerin hizmet puanlarının, aynı eğitim kurumunda goreve devam edildiği surece %100 artırımlı olarak belirlenmesine devam edilir. Bunlardan bu maddenin yururluğe girdiği tarih ve sonraki bir tarihte yer değiştirme suretiyle zorunlu hizmet alanlarındaki farklı eğitim kurumlarına atananların hizmet puanları, Yonetmeliğin 40 ıncı maddesinin altıncı fıkrası kapsamında gorev yapılan hizmet alanı icin ongorulen puan dikkate alınmak suretiyle her yıl icin %50 artırılarak belirlenir." hukumlerine yer verilmiştir.
Bu maddenin uygulanmasına yonelik Bakanlığın yazısının 2. maddesinde gerekli acıklamalar yapılmıştır. Ancak, bu acıklamalar kamuoyunda oluşan beklentiyi karşılamamış, bir kısım oğretmenlerin mağduriyetine sebebiyet vermiştir. Bu bakımdan, oğretmenlerin goreve başlama tarihi ne olursa olsun, sozleşmeliden kadroya gectikleri tarih ne olursa olsun, zorunlu calışma yukumluluğunun affa uğrayıp uğramadığına, zorunlu calışma yukumluluğu bulunup bulunmadığına, zorunlu calışma yukumluluğunu tamamlayıp tamamlamadığına, zorunlu calışma yukumluluğunun ertelenip ertelenmediğine, zorunlu calışma yukumluluğunden muaf olup olmadığına, halen zorunlu hizmet alanlarında gorev yapıp yapmadığına bakılmaksızın halen veya gecmişe donuk zorunlu hizmet alanlarında gorev yaptıkları hizmet surelerine artırımlı hizmet puanı verilmesi gerekmektedir.
GECMİŞE DONUK TUM BELLETMENLİK GOREVLERİNE ARTIRIMLI HİZMET PUANI VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR
4- Mezkur yonetmeliğin "Hizmet puanları" başlıklı 40. maddesi 4. fıkrasında; "(4) (Değişik: RG-19.6.2020-31160) Yatılı ve/veya pansiyonlu eğitim kurumlarında belletici olarak gorevlendirilen kadın oğretmenlerin hizmet puanlarına bu kapsamda fiilen gorev yaptıkları her ay icin 2, erkek oğretmenlerin hizmet puanlarına ise bu kapsamda fiilen gorev yaptıkları her ay icin 1 puan eklenir." hukumlerine yer verilmiştir.
Bu hukmun uygulanması yazıda "1- Yatılı ve/veya pansiyonlu eğitim kurumlarında belletici olarak gorevlendirilen oğretmenlerin hizmet puanları ile İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında fiilen ders okutan veya yonetim gorevini yuruten eğitim kurumu yoneticisi ve oğretmenlerin hizmet puanlarına eklenecek hizmet puanları 19.06.2020 tarihi itibarıyla hesaplanacaktır." şeklinde acıklanmıştır.
Fakat yatılı ve/veya pansiyonlu eğitim kurumlarında belletici olarak gorevlendirilen oğretmenlerin gecmiş donemlerdeki gorevlendirme kayıtları MEBBİS sisteminde bulunmadığından bu kriterlere gore verilecek artırımlı hizmet puanları belletici olarak gorevlendirilen oğretmenlerimizin hizmet puanlarına yansıtılamamıştır. Oğretmenlerin gecmiş donem gorevlendirme kayıtlarının da MEBBİS modulune ivedilikle işlenmesi gerekmektedir.
GECMİŞE DONUK TUM İYEP GOREVLERİNE ARTIRIMLI HİZMET PUANI VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR
5- Mezkur yonetmeliğin "Hizmet puanları" başlıklı 40. maddesi 5. fıkrasında; "(5) (Değişik: RG-19.6.2020-31160)Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yonergesi ve İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında fiilen ders okutan veya yonetim gorevini yuruten eğitim kurumu yoneticisi ve oğretmenlerin hizmet puanlarına, bu kapsamda gorev yaptıkları her ay icin 0,5 puan eklenir." hukumlerine yer verilmiştir.
Bu hukmun uygulanması Bakanlığın yazısında; "1- Yatılı ve/veya pansiyonlu eğitim kurumlarında belletici olarak gorevlendirilen oğretmenlerin hizmet puanları ile İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında fiilen ders okutan veya yonetim gorevini yuruten eğitim kurumu yoneticisi ve oğretmenlerin hizmet puanlarına eklenecek hizmet puanları 19.06.2020 tarihi itibarıyla hesaplanacaktır." şeklinde acıklanmıştır.
Fakat İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında fiilen ders okutan veya yonetim gorevini yuruten eğitim kurumu yoneticisi ve oğretmenlerin gecmiş donemlerdeki İYEP gorevlendirme kayıtları MEBBİS sisteminde bulunmadığından bu kriterlere gore verilecek artırımlı hizmet puanları İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında fiilen ders okutan veya yonetim gorevini yuruten eğitim kurumu yoneticisi ve oğretmenlerimizin hizmet puanlarına yansıtılamamıştır. Bu gorevlendirme kayıtlarının da MEBBİS modulune işlenmesi gerekmektedir.
GECMİŞE DONUK TEŞEKKUR, TAKDİR VE AYLIKLA ODUL BELGELERİNE ARTIRIMLI HİZMET PUANI VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR
6- Mezkur Yonetmeliğin "Hizmet puanları" başlıklı 40. maddesi 9. fıkrasında; "(9) (Ek: RG-19/6/2020-31160) Oğretmenlerden;
f) En fazla bir adet olmak uzere başarı belgesi alanlara 3,
g) En fazla bir adet olmak uzere ustun başarı belgesi alanlara 4,
ğ) En fazla bir adet olmak uzere odul alanlara 5,
hizmet puanı verilir."hukumlerine yer verilmiştir.
Yine, Bakanlığın yazısında maddenin uygulanmasına yonelik; "5- Başarı, ustun başarı ve odul alanlara verilecek hizmet puanları, bu kapsamda 19.06.2020 tarihinden once alınmış olan diploma, sertifika ve belgeler de 19.06.2020 tarihi itibarıyla hizmet puanının hesabında dikkate alınacaktır." şeklinde acıklanmıştır.
Fakat Aralık 1989 tarihli ve 2302 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Aylıkla Odullendirilmesi Hakkında Yonerge" 657 sayılı kanunun aylıkla odulu iceren 123. maddesinin yururlukten kaldırıldığı gerekcesi ile Nisan 2011 tarihli ve 2643 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Aylıkla Odullendirilmesi Hakkında Yonergenin Yururlukten Kaldırılmasına Dair Yonergenin 1. maddesi ile yururlukten kaldırılmıştır.
Kasım 1999 tarihli ve 2506 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Takdir ve Teşekkur Belgesi Verilmesine İlişkin Yonerge" Nisan 2011 tarihli ve 2643 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Takdir ve Teşekkur Belgesi Verilmesine İlişkin Yonergenin Yururlukten Kaldırılmasına Dair Yonerge''nin 1. maddesi ile yururlukten kaldırılmıştır.
Ancak; 657 sayılı kanunun, teşekkur, takdir ve aylıkla odulu iceren 123. maddesi yururlukten kaldırılsa da bu madde kapsamındaki teşekkur, takdir ve aylıkla odullendirme hususu kanunun 122. maddesine; "(Değişik: 13.2.2011-6111/110 md.)Gorevli oldukları kurumlarda olağanustu gayret ve calışmaları ile emsallerine gore başarılı gorev yapmak suretiyle; kamu kaynağında onemli olcude tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının onlenmesinde ve onlenemez kamu zararlarının onemli olcude azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin uzerinde artırılmasında veya sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yukseltilmesinde somut olaylara ve verilere dayalı olarak katkı sağladıkları tespit edilen memurlara, merkezde bağlı veya ilgili bakan, illerde valiler, ilcelerde kaymakamlar tarafından başarı belgesi verilebilir. Uc defa başarı belgesi alanlara ustun başarı belgesi verilir.
Ustun başarı belgesi verilenlere, merkezde bağlı veya ilgili bakan ve illerde valiler tarafından uygun gorulmesi halinde en yuksek Devlet memuru aylığının (ek gosterge dahil) % 200'une kadar odul verilebilir." şeklinde başarı belgesi, ustun başarı belgesi ve odul olarak 6111 sayılı kanunla taşınmıştır. Bu nedenle, Teşekkur Belgesi Başarı Belgesi olarak, Takdir Belgesi Ustun Başarı Belgesi olarak, aylıkla odul belgesi odul olarak isim değiştirmiştir.
Bu nedenle, yonergeler uyarınca oğretmenlerin 2011 yılından once almış oldukları belgelerin artırımlı hizmet puanı uygulanmasında dikkate alınması ve bu belgelere de hizmet puanı verilmesi gerekmektedir.
Bunun sağlanması icin:
Teşekkur Belgesi = Başarı Belgesi,
Takdir Belgesi = Ustun Başarı Belgesi,
Aylıkla Odul = Odul
şeklinde kıyasen uygulama yapılarak eğitim kurumu yoneticisi ve oğretmenlerimizin 2011 yılından once alınmış oldukları teşekkur, takdir ve aylıkla odul belgelerinin artırımlı hizmet puanlarına yansıtılması gerekmektedir.
Ahmet KANDEMİR