Yaz tatilini ilcede geciren oğretmenler, oğrencilerinin okulda daha ferah ve temiz bir ortamda eğitim gormesi icin sıraları tamir etti ve bahceyi duzenledi. Osmaniye'nin Kadirli ilcesindeki Gulten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi idareci ve oğretmenleri, okulun boyasını ve tamiratını yaparak yeni eğitim yılına hazırlıyor.
Yaz tatilini ilcede geciren oğretmenler, oğrencilerinin okulda daha ferah ve temiz bir ortamda eğitim gormesi icin kolları sıvadı.
İlce Milli Eğitim Mudurluğunden boya ve malzeme desteği alan oğretmen ve idareciler ellerine fırcaları alarak okulun duvarlarını boyadı, sıralarını tamir etti ve bahceyi duzenledi.
İlce Milli Eğitim Muduru İlyas Tapsız, AA muhabirine, oğretmenlerin gonullu olarak bir araya gelip fedakarca calışma yuruttuğunu belirtti.
İdareci ve oğretmenlerin yaptığı calışmalardan dolayı teşekkur eden Tapsız, "İlcemizin başarılı okullarından Gulten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi idareci ve oğretmenleri, okulumuzun yeni eğitim oğretim yılına daha guzel ve daha nezih bir ortamda hazırlanması amacıyla caba harcadılar. Onların şevkine ve heyecanına ortak olduk. Emeklerinden dolayı cok teşekkur ediyoruz." dedi.
Sınıf oğretmenlerinden Gokhan Yuce ise oğrencilerinin daha temiz ve guzel bir ortamda eğitim alması icin yapılan calışmada yer almaktan mutlu olduğunu kaydetti.
Okul Muduru Fazıl Doğuşcu de okulun boyanması ve tamiratının yapılmasında emeği gecen herkese teşekkur etti.