Denizli'de yeni eğitim oğretim yılı oncesi oğretmenlere seminer verilen okulda, oğretmende korona virus belirtileri gorulmesi test sonucu pozitif olduğu oğrenildi. Seminerde bulunan idareci ve oğretmenler izolasyona alındığı belirtildi. Denizli'de yeni eğitim oğretim yılı oncesi oğretmenlere seminer verilen okulda, oğretmende korona virus belirtileri gorulmesi test sonucu pozitif olduğu oğrenildi. Seminerde bulunan idareci ve oğretmenler izolasyona alındığı belirtildi.
Tavas ilcesi Yaka Mahallesi'nde bulunan Zeybekler Anadolu Lisesi'nde 24 Ağustos ile 28 Ağustos tarihleri arasında oğretmenlerin ve yoneticilerin katılımı ile 2020-2021 eğitim oğretim yılı oncesi seminer gercekleştirildi. Okulda seminer alan 1 oğretmenin korona virus belirtileri gostermesi uzerine hastaneye başvurdu. İngilizce oğretmeni A.Ş.'nin testinin pozitif cıkması uzerine ailesi ile karantinaya alındığı, okulda gorevli yonetici ve diğer oğretmenlerin de evlerinde izolasyon programına tabi tutulduğu oğrenildi.
Gectiğimiz gunlerde Denizli'nin Merkezefendi ilcesinde bir oğretmende de korona virus testi pozitif cıkarak ailesi ile birlikte karantinaya alınmıştı.