Denizli'nin Tavas ilcesinde, sağlık sorunu icin gittiği hastanede yapılan korona testi şupheli cıkan oğretmen gozetim altına alındı. Herhangi bir belirtisi olmayan oğretmene, yeniden test yapılacağı bildirildi. Denizli'nin Tavas ilcesinde, sağlık sorunu icin gittiği hastanede yapılan korona testi şupheli cıkan oğretmen gozetim altına alındı. Herhangi bir belirtisi olmayan oğretmene, yeniden test yapılacağı bildirildi.
Edinilen bilgiye gore; Tavas ilcesi Yaka Mahallesinde bulunan Zeybekler Anadolu Lisesinde gorevli İngilizce oğretmeni A.Ş'ye, başka bir rahatsızlığı icin gittiği sağlık kuruluşunda zorunlu olarak korona virus testi yapıldı. Testin şupheli cıkması uzerine A.Ş., evinde gozetim altına alındı. Her hangi bir şikayeti ve hastalık belirtisi olmayan oğretmen A.Ş'ye, 14 gunluk gozetim suresinin ardından yeniden test yapılacağı ve kesin sonucun buna gore belli olacağı oğrenildi.
Ote yandan, konuyla ilgili olarak bazı yerel ve ulusal medya kuruluşlarında yer alan test sonucunun pozitif cıktığı, hastalık belirtilerinin olduğu, oğretmen A.Ş. ve ailesiyle birlikte okulun da karantinaya alındığı yonundeki haberlerin gerceği yansıtmadığı belirtildi. Seminer programının ardından soz konusu okulda uzaktan eğitimlerin de normal bir şekilde başladığı oğrenildi.