Diyarbakır'ın Cermik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda idareci ve oğretmenler, temizlik calışması yaparak okulu yeni eğitim yılına hazırladı. Diyarbakır'ın Cermik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda idareci ve oğretmenler, temizlik calışması yaparak okulu yeni eğitim yılına hazırladı.
Cermik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salgın doneminde 'Okulum Temiz Projesi' kapsamında okulun idari personeli ve oğretmenlerinin gonullu katılımıyla temizlik yapıldı. Cermik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muduru Kenan Kocaağac, ''Cermik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi idari personeli ve oğretmenlerinin gonullu katılımıyla 'Okulum Temiz Projesi' kapsamında okulumuzun temizliği ve yeni eğitim-oğretim yılına hazır hale getirilmesi calışması gercekleştirilmiştir'' dedi.
Kocaağac, salgın doneminde temizlik ve hijyenin bir kat daha arttığını belirterek, "Okul idari personelimiz ve gonullu oğretmenlerimizle verimli bir calışma gercekleştirerek okulumuzu yeni eğitim oğretim yılına hazır hale getirdik" diye konuştu.