Başarı Belgesi, Ustun Başarı Belgesi ve Odul belgesi olan oğretmenler aldıkları ek puanlarla norm fazlası olmaktan kurtulacaklar ama Teşekkur Belgesi, Takdir Belgesi ve Aylıkla Odul Belgesi olan oğretmenler ise ek puan alamayacakları icin norm kadro fazlası olacaklardır. Milli Eğitim Bakanlığı Oğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yonetmeliğinin "Hizmet puanları" başlıklı 40. maddesi 9. fıkrasında şu hukum yer almaktadır.
"(9) Oğretmenlerden;
f) En fazla bir adet olmak uzere başarı belgesi alanlara 3,
g) En fazla bir adet olmak uzere ustun başarı belgesi alanlara 4,
ğ) En fazla bir adet olmak uzere odul alanlara 5,
hizmet puanı verilir."
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Mudurluğu tarafından "Hizmet Puanları" konulu yazısının 5. maddesinde; "5- Başarı, ustun başarı ve odul alanlara verilecek hizmet puanları, bu kapsamda 19.06.2020 tarihinden once alınmış olan diploma, sertifika ve belgelerde 19.06.2020 tarihi itibarıyla hizmet puanının hesabında dikkate alınacaktır." şeklinde acıklanmıştır.
Aralık 1989 tarihli ve 2302 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Aylıkla Odullendirilmesi Hakkında Yonerge, 657 sayılı kanunun aylıkla odulu iceren 123. maddesinin yururlukten kaldırıldığı gerekcesi ile Nisan 2011 tarihli ve 2643 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Aylıkla Odullendirilmesi Hakkında Yonergenin Yururlukten Kaldırılmasına Dair Yonergenin 1. maddesi ile yururlukten kaldırılmıştır.
Kasım 1999 tarihli ve 2506 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Takdir ve Teşekkur Belgesi Verilmesine İlişkin Yonerge" Nisan 2011 tarihli ve 2643 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Takdir ve Teşekkur Belgesi Verilmesine İlişkin Yonergenin Yururlukten Kaldırılmasına Dair Yonerge''nin 1. maddesi ile yururlukten kaldırılmıştır.
Fakat; 657 sayılı kanunun, Teşekkur, Takdir ve aylıkla odulu iceren 123. maddesi yururlukten kaldırılsa da bu madde kapsamındaki Teşekkur, Takdir ve aylıkla odullendirme hususu kanunun 122. maddesine "(Değişik: 13/2/2011-6111/110 md.)Gorevli oldukları kurumlarda olağanustu gayret ve calışmaları ile emsallerine gore başarılı gorev yapmak suretiyle; kamu kaynağında onemli olcude tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının onlenmesinde ve onlenemez kamu zararlarının onemli olcude azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin uzerinde artırılmasında veya sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yukseltilmesinde somut olaylara ve verilere dayalı olarak katkı sağladıkları tespit edilen memurlara, merkezde bağlı veya ilgili bakan, illerde valiler, ilcelerde kaymakamlar tarafından başarı belgesi verilebilir. Uc defa başarı belgesi alanlara ustun başarı belgesi verilir.
Ustun başarı belgesi verilenlere, merkezde bağlı veya ilgili bakan ve illerde valiler tarafından uygun gorulmesi halinde en yuksek Devlet memuru aylığının (ek gosterge dahil) % 200'une kadar odul verilebilir." şeklinde başarı belgesi, ustun başarı belgesi ve odul olarak 6111 sayılı kanunla taşınmıştır. Bu nedenle Teşekkur Belgesi, Başarı Belgesi olarak isim değiştirmiştir.
Bu nedenle Yonergelerle Oğretmenlere verilen Başarı Belgesi, Ustun Başarı Belgesi ve Odul olarak 6111 sayılı kanunla taşınmıştır. Bu nedenle Teşekkur Belgesi, Başarı Belgesi olarak isim değiştirmiştir. Oğretmenlerin 2011 yılından once alınmış oldukları odul belgelerinin artırımlı hizmet puanı uygulanmasına kullanılması sağlanmalıdır.
Dolayısıyla bunun sağlanması icin

Teşekkur Belgesi = Başarı Belgesi,
Takdir Belgesi = Ustun Başarı Belgesi,
Aylıkla Odul = Odul,
şeklinde kıyasen uygulama yapılarak Teşekkur, Takdir ve Aylıkla Odul Belgelerine yukarıda belirttiğimiz kıstasa gore hizmet puanı verilmesi gerekmektedir.
Bu yapılmadığı takdirde Başarı Belgesi, Ustun Başarı Belgesi ve Odul belgesi olan oğretmenler aldıkları ek puanlarla norm fazlası olmaktan kurtulacaklar ama Teşekkur Belgesi, Takdir Belgesi ve Aylıkla Odul Belgesi olan oğretmenler ise ek puan alamayacakları icin norm kadro fazlası olacaklardır.

Bu durumdaki olan oğretmenlerin hazırladığımız dilekce ile kurumlarına başvurarak Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Mudurluğunden bu durumun duzeltilmesini talep etmeleri, ret cevabı gelmesi halinde ise Kamu Denetciliği Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.
Ahmet KANDEMİR