Durak Hava Demir İlkokulu Muduru Hakan Tatlı, gonullu olarak filyasyon ekibine katılarak karantinada olan hastalara ilac taşıyor. Durak Hava Demir İlkokulu Muduru Hakan Tatlı, gonullu olarak filyasyon ekibine katılarak karantinada olan hastalara ilac taşıyor. Okul Muduru Tatlı; "Bizim gorevimiz sağlık personelinin teknik olarak yapacaklarından ziyade onlara destek olmak. Kimi arkadaşımız masa başında, kimi arkadaşımız aracları kullanarak, kimisi de ilacları goturup gecmiş olsun dilekleriyle bu salgının ortadan kaldırılmasına calışacağız" dedi.
Kayseri'nin Talas ilcesinde bulunan Durak Hava Demir İlkokulu Muduru Hakan Tatlı, korona virusle mucadele kapsamında gonullu olarak filyasyon ekibine katıldı. İl Sağlık Mudurluğu ile koordineli olarak gorev yapan Tatlı, karantinada olan hastalara bazen ilac goturuyor bazen doktorları taşımak icin şoforluk yapıyor. Salgının ustesinden gelebilmek icin hep birlikte bir şeyler yapılması gerektiğini ifade eden Durak Hava Demir İlkokulu Muduru Hakan Tatlı; "Ulkemizin de icinde bulunduğu dunyayı saran korona virus illetinden dolayı hepimiz mustaribiz. Ulkemizde de başta Sağlık Bakanlığımız olmak uzere tum kamu ve kuruluşlarda cok buyuk tedbirler alınmış durumda. Oğretmen olmama rağmen filyasyon ekibinde gonullu olarak gorev almak istedim. Cunku hep birlikte bir şeyler yapabilirsek bu sıkıntının ustesinden gele bileceğiz. Başta sağlık bakanımız, milli eğitim bakanımız, il milli eğitim mudurumuz ve tum kamu kuruluşların personelleri el birliğiyle sağlık calışanlarımıza destek olmak zorundayız. Bu hepimizin tedbirleriyle altından kalkabileceğimiz bir sıkıntı, sadece sağlık personellerimizin uzerine duştuğu bir gorev olmaması gerekiyor diye duşunuyorum" dedi.
Sağlık personellerine destek sağladıklarını kaydeden Tatlı, "İlacı goturduğumuzde gecmiş olsun diliyoruz, şikayetinin olup olmadığını soruyoruz. Bizim gorevimiz sağlık personelinin teknik olarak yapacaklarından ziyade onlara destek olmak. Kimi arkadaşımız masa başında, kimi arkadaşımız aracları kullanarak, kimisi de ilacları goturup gecmiş olsun dilekleriyle bu salgının ortadan kaldırılmasına calışacağız" ifadelerini kullandı.