Evet Arkadaşlar Soz Verdiğimiz Gibi Beklenen Sinemaizle.Org Tamasını Ucretsiz Dağıtmaya Başlıyoruz.

En başından acık acık soylemekte fayda var. Temanın footer kısmına sitemin linkini koydum. Bu linki kaldırmak icin uğraşmazsanız sevinirim. Footer kısmında link var diye temayı kullanmak istemeyen kişiler olabilir. Bunun icin yapacak bişeyim yok. Lutfen bu konuda mesaj atmayınız.

TEMA KULLANIMI

- Konular Ozel Alan İle Eklenmektedir.
- Ozel Alana " videozer " yazıp embed kodunu ekleyiniz. ( Boyut : 520 * 313 )
- Ozel Alana " videobb " yazıp embed kodunu ekleyiniz. ( Boyut : 520 * 313 )
- Ozel Alana " part1 , part2, part3 " yazarak videolarını partlı şekilde ekleyebilirsiniz. Toplamda 12 part ekleyebilirsiniz.
- Ozel Alana " thumbs " yazıp karşılığına " Resim Linkini " koyunuz.
- Ozel Alana " manset " yazıp karşılığına " Resim Linkini " koyunuz. ( Manşet bolumunde gorunmesi icin )
- Ozel Alana " sectiklerimiz " yazıp karşılığına " Resim Linkini " koyunuz. ( Sizin icin sectiklerimiz bolumunde gorunur )

TEMA OZELLİKLERİ

- Temada " header.php " ile " header-1.php " olarak iki tane ust menu kısmı vardır. Bu sayade ana sayfanız ile alt sayfalarınızı ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz. Header.php index sayfanızın kontrolunu sağlar. Header-1.php de alt sayfalarınız kontrolunu sağlar.

- Temada " sidebar.php " " sidebar1.php " ve " sidebar2.php " dosyası bulunmaktadır. Bunun amacı sadece istediğiniz bir kategoriyi diğerlerinde ayrı şekilde yonetebilirsiniz. Sidebar.php icinde şu kısımı

PHP:
( in_category('3604') )

kendinize gore duzenlyebilirsiniz. 3604 yazan yer kategorinizin id sidir. Buraya kendi kategori idinizi yazıp sidebar2.php ye dilediğiniz reklam kodunu ekleyebilirsiniz. Boylelikle sadece istediğiniz kategoride istediğiniz reklamı dondurebilirsiniz.

- Temada " reklam.php sayfası mevcuttur. Oraya 468*60 ebatında reklam koyarak ana sayfadaki reklamı değiştirebilirsiniz.

- Bunun haricindeki herşey bilinen wp kurallarıdır ve ayarlarıdır.

DEMO & İNDİR

İndirdiğiniz dosyanın icinde temanın duzgun calışması icin gerekli eklentiler mevcuttur. Tema ile ilgili aklınıza takılan soruları konu icinden elimizden geldiği surece cevaplamaya calışacağız.

Temayı Kullanan Kişilere Şimdiden Hayırlı Olmasını Dilerim. Yardımlarından dolayı tema yapımcısı Creaproject.Com`a Teşekkur ederim.

temayı sahibinin actığı konudan alıntı yaptım bana ait değildir