Bir zamanlar gorsel eğitim sitesinde kullandığım Blog uzerine tasarlanmış olan ‘Alltuts’ temasını kendim ihtiyaclarıma gore yeniden duzenledim. Temayı duzenledikten sonra oldukca isteyen oldu. Tabi aradan uzun bir zaman gecti, Temayı arşivden cıkardım ve bir demo hazırladım. Ormek bir kac icerik yerleştirdim ve paylaşıma sunuyorum. Temayı ilk kurduğunuzda Sidebarda yer alan bileşenleri maalesef manuel olarak duzenlemeniz lazım. Bunun yanında yukarı kısımda yer alan Sosyal Ağ Sayaclarınıda kendiniz değiştirmek zorundasınız. Php bilgisi olan arkadaşlar temayı geliştirirlerse cok tutulan bir tema olabilir.

Sidebar da yer alan 5′li listeye istediğiniz ikonu ve yazıyı rahatlıkla yazabilirsiniz.
E-Mail Aboneliği icin Feedburner’a kayıt olmalısınız ve var olan ismi kendi isminiz ile değiştirmelisiniz.
Sekmeli Menulerde Sosyal Ağ Durumları yer almaktadır. Aynı Şekilde istediğiniz ikonu koyabilir ve iceriğini değiştirebilirsiniz.

Temaya eklenen konular icin icerik kısmında Butonlar, Resim Alanları ve Video alanları oluşturulmuştır. Konu icerisindeki ozellikleri kullanabilmeniz icin temanın icinde gelen icerik.xml dosyasını sitenize yuklemelisiniz.

Demo icin Tıklayınız
İndirmek icin Tıklayınız
Destek icin Tıklayınız