Isparta'da evinde olu olarak bulunan matematik oğretmeni İsmail Hakkı Erginbaş'ın(43) kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Isparta'da evinde olu olarak bulunan matematik oğretmeni İsmail Hakkı Ergibanş'ın(43) kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.
Fatih Mahallesi 4933 Sokak'ta yaşayan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Matematik Oğretmeni İsmail Hakkı Erginbaş, 6 Ekim Salı gunu uzaktan eğitime katılmaması uzerine yakınları tarafından evinde olu olarak bulunmuştu. Polisin incelemesinden sonra Erginbaş'ın cenazesi otopsi yapılmak uzere morga kaldırıldı. Erginbaş'ın yapılan otopsi incelemesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Oğretmen İsmail Hakkı Erginbaş, gozyaşlarıyla Halifesultan mezarlığına defnedildi.
Uzaktan eğitime katılmayan oğretmen evinde olu bulundu Milli Eğitim'den taziye mesajı
Ote yandan Isparta İl Milli Eğitim Mudurluğu'nun internet sitesinde Erginbaş icin taziye mesaj paylaşıldı. Mesajda, "Milli Eğitim ailesinin değerli bir uyesi olan oğretmenimiz İsmail Hakkı Erginbaş'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olmasının derin uzuntusu icerisindeyiz. Cenab-ı Allah'tan sonsuz rahmet, acılı ailesine, yakınlarına, oğrencilerine, oğretmen arkadaşlarına ve tum sevenlerine baş sağlığı dileriz" denildi.