Bilecik'in Bozuyuk ilcesi Metristepe Anaokulu'nda uzun yıllar gorev yapan daha sonra yakalandığı amansız hastalığın tedavisini surdurebilmek icin Eskişehir'e tayinini isteyen genc oğretmen yaşam mucadelesini kaybetti. Bilecik'in Bozuyuk ilcesi Metristepe Anaokulu'nda uzun yıllar gorev yapan daha sonra yakalandığı amansız hastalığın tedavisini surdurebilmek icin Eskişehir'e tayinini isteyen genc oğretmen yaşam mucadelesini kaybetti.
Hilal Bicer, Metristepe Anaokulu'nda uzun yıllar okul oncesi oğretmeni olarak gorev yaptı. Bir muddet sonra rahatsızlanan Bicer, tedavisini daha iyi koşullarda surdurebilmek icin bu yıl Eskişehir Kutipoğlu Anaokulu'na tayin oldu. Ancak tum cabalara rağmen hastalığın pencesinden kurtarılamayan genc oğretmen hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan genc oğretmenin evli ve bir cocuk annesi olduğu oğrenildi.
Taziye mesajı yayımlayan İlce Milli Eğitim Muduru Mahmut Demir, başta ailesi ve eğitim camiasına başsağlığı diledi. Mahmut Demir, "Bozuyuk Metristepe İlkokulu'nda Okul Oncesi Oğretmeni olarak gorev yapan bu yıl Eskişehir'e nakil giden Hilal Bicer oğretmenimiz yakalandığı kanser hastalığına yenik duşerek vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Milli Eğitim camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.