Van'ın Tuşba ilcesinde gorev yaparken doğum iznine ayrılan genc oğretmen, korona viruse yakalanarak hayatını kaybetti. Van'ın Tuşba ilcesinde gorev yaparken doğum iznine ayrılan genc oğretmen, korona viruse yakalanarak hayatını kaybetti.
Tuşba ilcesinin Yeni Koşk Mahallesi'nde gorev yapan Ayşegul Ataş, Denizli'de doğum yaptıktan sonra korona viruse yakalandı. Hastalığa yenik duşen genc oğretmen, cuma gunu vefat etti. Genc oğretmenin vefat haberi, gorev yaptığı mahalle ve ilcede buyuk uzuntuye neden oldu.
Tuşba İlce Milli Eğitim Muduru Mehmet Bakır Bedevioğlu, ilceye bağlı Yeni Koşk koyunde sozleşmeli oğretmen olan Ayşegul Ataş'ın olum haberini uzuntuyle aldıklarını ifade ederek, "İlcemize bağlı Yeni Koşk koyunde sozleşmeli oğretmenimiz Ayşegul Ataş 22 yaşında yakalandığı korona virusten dolayı vefat etti. Oğretmenimiz Denizli'de izindeyken doğum sonrasında yakalandığı korona viruse yenik duştu. Vefat haberini uzuntuyle oğrendik. Ben oğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Tum oğretmen camiamızın başı sağ olsun" dedi.