Afyonkarahisar'da bir ilkokul oğretmeni, yakalandığı korona virusu atlatmasının ardından karantina suresi biter bitmez soluğu cok sevdiği sınıfında aldı. Boş sınıfta oğrencileri ile online olarak ders yapan Afyonkarahisar TOKİ Mevlana İlkokulu 1. sınıf oğretmeni Akile Tikit, boşta olsa cok ozlediği sınıfına kavuştu. Afyonkarahisar'da bir ilkokul oğretmeni, yakalandığı korona virusu atlatmasının ardından karantina suresi biter bitmez soluğu cok sevdiği sınıfında aldı. Boş sınıfta oğrencileri ile online olarak ders yapan Afyonkarahisar TOKİ Mevlana İlkokulu 1. sınıf oğretmeni Akile Tikit, boşta olsa cok ozlediği sınıfına kavuştu.
Afyonkarahisar TOKİ Mevlana İlkokulu 1. sınıf oğretmeni Akile Tikit, gectiğimiz gunlerde korona viruse yakalandı. Uzun sure tedavi goren ve hastalığı atlatan Akile oğretmen, karantina suresinin bitmesinin ardından soluğu cok sevdiği okulunda aldı. Boş sınıfta oğrencileri ile EBA uzerinden online olarak ders yapan Tikit, karantina surecinin cok zor olduğunu belirterek, oğrencilerini cok ozlediğini soyledi. Tikit, "Hic kimsenin başına gelmesini istemem. Sadece kendimizin tedbir alması yetmiyor, herkesin tedbir alması lazım. Bu surecte oğrencilerimizden de ayrı kalıyoruz. Herkesten ricamız maske, sosyal mesafe ve hijyenimize dikkat edersek inşallah bu sureci atlatacağız. Ciddi bir şekilde kotu bir hastalık. Cok ozluyorum oğrencilerimi. Tatillerde bile internet uzerinden ders yapıyorduk biz ama bu hastalık surecinde cok zordu. Onlarla goruşemedik cok uzun bir sure, onlar da beni cok ozlemiş, ben de onları cok ozledim. Uzaktan da olsa onların sağlıklı olduğunu bilmek beni mutlu ediyor. İnşallah en kısa zamanda oğrencilerime kavuşmak istiyorum" dedi.
"Boşta olsa sınıfta ders yapmak bana iyi geldi"
Boşta olsa sınıfın duygusal anlamda bircok şey hatırlattığını kaydeden Tikit, "Kısa sure de olsa sınıf atmosferinde ders anlatmak bana da iyi geldi. Oğrencilerim de cok sevindiler bu surprize ve onlar da cok mutlu oldular. Onları cok seviyorum. Bu sureci evlerinde sıkılmadan atlatmaları icin elimden gelen he şeyi yapıyorum. Mutlu gunlerde, sağlıklı gunlerde kavuşmak istiyorum oğrencilerimle" diye konuştu.