Konya'nın Kulu ilcesinde, Mevlana İlkokulu idarecileri ve personeli, eğitim ve oğretimin uzaktan devam ettiği surecte boya, badana ve sınıfların bakımını yaptı. Konya'nın Kulu ilcesinde, Mevlana İlkokulu idarecileri ve personeli, eğitim ve oğretimin uzaktan devam ettiği surecte boya, badana ve sınıfların bakımını yaptı.
Mevlana İlkokulu Muduru Ahmet Naim Celik ve personeli, oğrencilerinin daha iyi bir ortamda eğitim gormeleri icin sınıfların dokulen boyalarını kazıyarak yeniledi ve okula kazandırılan akıllı tahtaların kurulumunu yaptı.
Oğrencilerle bir ay beraber olabildiklerini belirten Celik, eğitim ve oğretimin uzaktan devam ettiği surecte okuldaki eksikleri gidermek icin harekete gectiklerini soyledi.
Sınıfların boyanması ve akıllı tahtaların kurulumunun yapılmasının gerektiğini dile getiren Celik, şoyle konuştu:
"Okulumuzda akıllı tahtalarımız yoktu. Kaymakamımız ve Milli Eğitim Mudurumuz aracılığıyla temin ettik, yardımcı personelimiz ve oğretmen arkadaşlarımızla kurulumunu, montajını beraber yaptık. Sınıflarımızı boyamamız gerekiyordu, yine aynı şekilde arkadaşlarımızla beraber 8 sınıfımızı herhangi bir ucret odemeden tamamen kendi el emeğimizle boyadık."
Salgın surecinin bitmesiyle bir an once yuz yuze eğitime donmek istediklerini kaydeden Celik, "Oğrencilerimizi ozledik, onlar icin okulumuzu hazır ettik, tek eksiğimiz sadece oğrencilerimiz. Bir an once oğrencilerimize kavuşmayı dort gozle bekliyoruz." diye konuştu.