Makber

Turkiye’nin “Love Story”si Makber, bu akşam Star’da!
Kimsesiz buyuyen Guneş ile zengin bir ailenin oğlu olan Hazar’ın, kaderin neden olduğu tesaduflerle başlayan ilişkisi, zamanla nefretten aşka donuşur. Hazar’ın babası Yahya, oğlunun Guneş’le ilişkisine şiddetle itiraz eder. Yahya’nın amacı oğlunu eski ortağının kızı olan ve kendi himayesinde buyuyen Leyla ile evlendirmektir. Ailesini karşısına alarak aşkı secen Hazar, Guneş’e evlenme teklif edeceği gece, kaderin bu kavuşmanın onune cıkardığı buyuk bir engelle yıkılır: Guneş, olumcul bir hastalığın bir pencesindedir ve henuz bundan haberi bile yoktur!​

Olume meydan okuyan romantik bir aşk hikÂyesini konu alan Makber, ilk bolumuyle bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranında izleyicileriyle buluşacak.

Doğup buyuduğu cocuk yurdunun yıkılmasını engellemek icin gozunu karartan Guneş, yıkımı gercekleştirecek şirketin veliahdı Hazar Aladağ’ın peşine duşer. Bu esnada tesadufen karşısına cıkıp kendisine yardım eden genc bir adama yaşadıklarını anlatır. Bu genc adam Hazar Aladağ’dan başkası değildir. Guneş sayesinde ailesi ve holding icinde kendisinden habersiz yuruyen işlerden de haberdar olan Hazar, yurda yardım etmeye karar verir. Ancak bu esnada kendisine yardım eden genc adamın duşmanı olduğunu oğrenen Guneş’e derdini anlatması pek kolay olmayacaktır.

Yurdu kurtarmak icin duzenlenen yardım konserinde yaşananlar, ikisinin de hayatını değiştirecek gunlerin başlangıcı olur. İki gencin nefretle başlayan ilişkisi zamanla aşka donuşur.

Bu aşk Aladağ ailesinde hic de hoş karşılanmayacaktır. Hazar’ın, Guneş’le yakınlaşmasına şiddetle karşı cıkan babası Yahya’nın amacı, oğlunu, vefat eden ortağının kızı Leyla’yla evlendirmektir. Hazar sahip olduğu her şeyden vazgecme pahasına Guneş’le birlikte olmayı sececektir. Ancak bu kez karşılarına cıkan engel ne babası Yahya, ne de peşini bırakmamaya niyetli olan Leyla’dır.

Onları bir araya getiren kader, son bir kart daha koyar masaya: Hazar, Guneş’e evlenme teklif edeceği gece, onun amansız bir hastalığın pencesinde olduğunu oğrenir… Ustelik Guneş’in henuz bu acı gercekten haberi yoktur.

Kunye :

Yapımcı ana Film – 2009​

Yonetmen :Kemal Uzun

SENARYO : Şebnem Aksoy, Ozan Aksungur

OYUNCULAR : Seda Bakan, Devrim Nas, Gamze Karaman, Soydan Soydaş, Funda İlhan, Murat Başoğlu, İnci Şen, Gaye Gursel, Saadet Sun, Osman Albayrak ve Ekrem Bora