Yeni yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinde bu soruların cevapları bulunmaktadır. YONETİCİLİKTEN ALINANLAR HAKKINDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinin "Yoneticilik gorevinden alınma"başlıklı 38. maddesinde; yoneticilik gorevinden alınanlar hakkında hangi işlemler yapılacağı detaylı bir şekilde kayıt altına alınmıştır.
İşte o madde;
"Yoneticilik gorevinden alınma
MADDE 38(1) Eğitim kurumu yoneticilerinden haklarında yapılan adli ve idari soruşturma sonucu hazırlanan raporların yetkili amir ve kurullarca değerlendirilmesi sonucuna gore yoneticilik gorevinden alınma teklifi getirilen eğitim kurumu yoneticileri, durumlarına uygun ihtiyac bulunan eğitim kurumlarına oğretmen olarak atanır. Bu şekilde gorevinden alınanlar, aradan dort yıl gecmeden yonetici olarak gorevlendirilmek uzere başvuruda bulunamaz.
Bu duruma gore; yoneticilik gorevinden alınma teklifi getirilen eğitim kurumu yoneticileri, durumlarına uygun ihtiyac bulunan eğitim kurumlarına oğretmen olarak atanır. Bu şekilde gorevinden alınanlar, aradan dort yıl gecmeden yonetici olarak gorevlendirilmek uzere başvuruda bulunamaz.
YONETİCİLİKTEN AYRILANLAR HAKKINDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinin "Yoneticilik gorevinden ayrılma"başlıklı 37. maddesinde; yoneticilik gorevinden ayrılanlar hakkında hangi işlemler yapılacağı detaylı bir şekilde kayıt altına alınmıştır.
İşte o madde;
"Yoneticilik gorevinden ayrılma
MADDE 37(1) Yoneticilik gorevlerinden istekleri uzerine ayrılanlar, bulundukları eğitim kurumunda alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri halinde bu eğitim kurumuna; aksi durumda ise oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır.
(2) Yoneticilik gorevlerinden, aile birliği, can guvenliği, sağlık durumu mazeretlerine veya alan değişikliğine bağlı yer değiştirenler, ust yoneticilik gorevine gorevlendirilenler ve 36 ncı maddenin dorduncu ve beşinci fıkraları ile 39 uncu maddenin ikinci fıkrasına gore oğretmenliğe atananlar haric olmak uzere, dort yıllık gorev sureleri dolmadan herhangi bir nedenle istekleri uzerine ayrılanlar, ayrıldıkları tarihten itibaren yazılı sınav başvuru tarihinin son gunu itibarıyla aradan bir yıl gecmeden yonetici olarak gorevlendirilmek uzere başvuruda bulunamaz.
Bu duruma gore; yoneticilik gorevinden ayrılanlar, alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri halinde kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna, aksi durumda ise oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır.

YONETİCİLİĞİ SONA ERENLER HAKKINDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinin "Yoneticilik gorevinin sona ereceği ve devam edeceği durumlar"başlıklı 36. maddesi 2. ve 3. fıkrasında;yoneticiliği sona erenler hakkında hangi işlemler yapılacağı detaylı bir şekilde kayıt altına alınmıştır.
İşte o fıkra;
"(2) Yoneticilikleri birinci fıkranın (a) ve (b) bentlerine gore sona erenler; alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri halinde kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna, aksi durumda ise oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır.
(3) Yoneticilikleri birinci fıkranın (c), (c), (d) ve (e) bentlerine gore sona erenler, soz konusu gorev veya aylıksız iznin bitimini muteakip, kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri halinde bu eğitim kurumuna; aksi durumda ise oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır.
Bu duruma gore; yoneticiliği sona erenler alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri halinde kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna, aksi durumda ise oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır.
BİRLEŞTİRİLEN EĞİTİM KURUMLARINDA GOREVLİYONETİCİLER HAKKINDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinin "Yoneticilik gorevinin sona ereceği ve devam edeceği durumlar"başlıklı 36. maddesi2.,3. ve 4.fıkrasında; birleştirilen eğitim kurumlarında yonetici olarak gorev yapanlar hakkında hangi işlemler yapılacağı detaylı bir şekilde kayıt altına alınmıştır.
İşte o fıkra;
"(4) Birleştirilen eğitim kurumlarında yonetici olarak gorev yapanlar bakımından, eğitim kurumunun yeni statusune gore o eğitim kurumunda yonetici olarak gorev yapma şartlarını taşımayanlar ile şartları taşıyanlardan hizmet puanı, hizmet puanının eşit olması durumunda ise sırasıyla yoneticilikteki hizmet suresi, oğretmenlikteki hizmet suresi daha az olanlardan belirlenecek fazla durumunda olanlar, il icinde ilan edilecek durumlarına uygun ihtiyac bulunan eğitim kurumlarına aynı yoneticilik gorevi ile sınırlı olmak ve kalan gorev surelerini tamamlamak uzere yonetici olarak gorevlendirilme isteğinde bulunabilir. Aynı eğitim kurumuna aynı yoneticilik gorevi icin birden fazla gorevlendirilme isteği olması durumunda sırasıyla, yoneticilikteki hizmet suresi fazla, oğretmenlikteki hizmet puanı fazla olan adayın gorevlendirmesi yapılır. Eşitliğin devamı halinde gorevlendirilecek aday bilgisayar kurası ile belirlenir. Bu konumda olanlardan yonetici olarak gorevlendirme isteğinde bulunmayanlar ile isteklerine rağmen yonetici olarak gorevlendirilemeyenler, kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri halinde bu eğitim kurumuna; aksi durumda ise oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır."
Bu duruma gore; birleştirilen eğitim kurumunun yeni statusune gore o eğitim kurumunda yonetici olarak gorev yapma şartlarını taşıyıp taşımadığına bakılmaksızın hizmet puanı yuksek olanlar yonetici olarak belirlenecektir. Fazla durumda olanlar ise il icinde ilan edilecek durumlarına uygun ihtiyac bulunan eğitim kurumlarına aynı yoneticilik gorevi ile sınırlı olmak ve kalan gorev surelerini tamamlamak uzere yonetici olarak gorevlendirilme isteğinde bulunacaklardır.
KAPATILAN EĞİTİM KURUMLARINDA GOREVLİ YONETİCİLER HAKKINDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinin "Yoneticilik gorevinin sona ereceği ve devam edeceği durumlar" başlıklı 36. maddesi 5.fıkrasında; kapatılan eğitim kurumlarında yonetici olarak gorev yapanlar hakkında hangi işlemler yapılacağı detaylı bir şekilde kayıt altına alınmıştır.
İşte o fıkra;
"(5) Kapatılan eğitim kurumlarında yonetici olarak gorev yapanlar, il icinde durumlarına uygun ihtiyac bulunan eğitim kurumlarına aynı yoneticilik gorevi ile sınırlı olmak ve kalan gorev surelerini tamamlamak uzere istekleri de dikkate alınarak oncelikle gorevlendirilirler. Aynı eğitim kurumuna aynı yoneticilik gorevi icin birden fazla gorevlendirilme isteği olması durumunda sırasıyla, yoneticilikteki hizmet suresi fazla, oğretmenlikteki hizmet puanı fazla olan adayın gorevlendirmesi yapılır. Eşitliğin devamı halinde gorevlendirilecek aday bilgisayar kurası ile belirlenir. Bu konumda olanlardan yonetici olarak gorevlendirme isteğinde bulunmayanlar ile isteklerine rağmen yonetici olarak gorevlendirilemeyenler, oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır."
Bu duruma gore; kapatılan eğitim kurumlarında yonetici olarak gorev yapanlar, il icinde durumlarına uygun ihtiyac bulunan eğitim kurumlarına aynı yoneticilik gorevi ile sınırlı olmak ve kalan gorev surelerini tamamlamak uzere istekleri de dikkate alınarak oncelikle gorevlendirileceklerdir.

DONUŞTURULEN EĞİTİM KURUMLARINDA GOREVLİ YONETİCİLER HAKKINDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinin "Yoneticilik gorevinin sona ereceği ve devam edeceği durumlar" başlıklı 36. maddesi 6.fıkrasında; donuşturulen eğitim kurumlarında yonetici olarak gorev yapanlar hakkında hangi işlemler yapılacağı detaylı bir şekilde kayıt altına alınmıştır.
İşte o fıkra;
"(6) Donuşturulen eğitim kurumlarının donuşturulmeden onceki yoneticileri, kalan gorev surelerini donuşturulen eğitim kurumunda tamamlar."
Bu duruma gore; donuşturulen eğitim kurumlarının donuşturulmeden onceki yoneticileri, kalan gorev surelerini donuşturulen eğitim kurumunda tamamlayacaklardır.
NORM KADRO FAZLASI MUDUR YARDIMCILARI HAKKINDA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yonetici Secme Ve Gorevlendirme Yonetmeliğinin "Yonetici norm kadrosunda değişiklik" başlıklı 39. maddesinde; norm kadro fazlası mudur yardımcıları hakkında hangi işlemler yapılacağı detaylı bir şekilde kayıt altına alınmıştır.
İşte o madde;
"Yonetici norm kadrosunda değişiklik
MADDE 39 - (1) Norm kadro fazlası mudur yardımcıları, hizmet puanı daha az olandan başlamak uzere belirlenir. Hizmet puanının eşit olması durumunda ise sırasıyla yoneticilikteki hizmet suresi, oğretmenlikteki hizmet suresi daha az olan norm kadro fazlası olarak belirlenir.
(2) İlgili mevzuatında belirtilen yoneticilik norm kadrosuna esas kriterler cercevesinde mudur, mudur başyardımcısı veya mudur yardımcısı norm kadrolarının bazıları veya tamamı kaldırılan eğitim kurumlarında norm kadro fazlası olanlar, il icinde ilan edilecek durumlarına uygun ihtiyac bulunan eğitim kurumlarına aynı yoneticilik gorevi ile sınırlı olmak ve kalan gorev surelerini tamamlamak uzere yonetici olarak gorevlendirilme isteğinde bulunabilir. Aynı eğitim kurumuna aynı yoneticilik gorevi icin birden fazla gorevlendirilme isteği olması durumunda sırasıyla, yoneticilikteki hizmet suresi fazla, oğretmenlikteki hizmet puanı fazla olan adayın gorevlendirmesi yapılır. Eşitliğin devamı halinde gorevlendirilecek aday bilgisayar kurası ile belirlenir. Bu kapsamda başka eğitim kurumlarına gorevlendirilmek istemeyenler veya tercihlerine gorevlendirilemeyenler, kalan yoneticilik gorev surelerini bulundukları eğitim kurumunda tamamlar. Bu konumda olanlardan kalan gorev surelerini bulundukları eğitim kurumunda tamamlamak istemeyenler ile diğer eğitim kurumlarında yonetici olarak gorevlendirme isteğinde bulunmayanlar, kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda alanlarında boş norm kadro olması ve istemeleri halinde bu eğitim kurumuna; aksi durumda ise oncelikli olarak kadrolarının bulunduğu ilce icerisinde durumlarına uygun bir eğitim kurumuna, ilce icerisinde durumlarına uygun norm kadro bulunmaması halinde ise il icerisinde istekleri de dikkate alınarak alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumuna oğretmen olarak atanır."
Bu duruma gore;norm kadro fazlası mudur yardımcıları, hizmet puanlarına gore belirlenecektir.
Ahmet KANDEMİR