Bir zamanların sinema filmi "İffet" de "Fatmagul'un sucu ne ?" filmi gibi dizi oluyor meleklerim.Bi tecavuz furyasıdır gidiyor.Allah sonumuzu hayır etsin....

'İffet' de dizi olacak
"Aşk - ı Memnu"dan sonra Mujde Ar'ın başrolunu oynadığı bir proje daha dizi film oluyor.

Senaryosunu Yavuz Turgul'un kaleme aldığı "İffet", Gold Film'in patronu Faruk Turgut tarafından 28 yıl sonra dizi filme aktarılacak. Senaryo calışmaları başlatılan dizide Ar'ın canlandırdığı İffet başta olmak uzere tum karakterler icin geniş bir cast calışması yapılacak.

Kartal Tibet'in yonettiği filmde aşık olduğu genc tarafından tecavuze uğrayan kenar mahalle kızı İffet'in intikam alma oykusu konu ediliyor. Ar, ilk başrol oynadığı sinema filmi olan "İffet"de yer alan tecavuz sahnesi icin gecen yıl programında yaptığı yorumla dikkat cekmişti. "Turk aile yapısını bozan bazı dizilere şifre konulmalı" diyen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a gondermede bulunan Mujde Ar, "Turkiye'nin ahlakını cok bozdum. Cunku, oynadığım 80 filmin 60'ında benim ırzıma geciliyor. Bunların icinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker'le cektiğim cam sahnesiydi. Genclik benim cam sahnemle buyudu. Gel de bu genclikten hayır bekle..." diyerek espri yapmıştı.