"Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES)" kapsamında 4857 sayılı İş Kanunu cercevesinde istihdam edilen personelin disiplin işleri ile ilgili "Proje Disiplin Yonergesi" hazırlanmıştır. Proje Disiplin Yonergesinin bu kapsamda calışan Turkce-Arapca Oğreticilerine, Rehberlik Danışmanlarına, Temizlik ve Guvenlik personeline tebliğ edilmesi gerekmektedir.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SURİYELİ COCUKLARIN TURK EĞİTİM SİSTEMİNE ENTEGRASYONUNUN DESTEKLENMESİ PROJESİ (PIKTES) KOORDİNATORLUĞU PROJE DİSİPLİN YONERGESİ
BİRİNCİ BOLUM
Amac, Kapsam ve Dayanak
Amac
Madde 1- Bu yonergenin amacı, Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES) Koordinatorluğu bunyesinde doğrudan veya personel calıştırmasına dayalı hizmet alımı ihalesi kapsamında istihdam edilen ve 4857 sayılı İş Kanunu hukumlerine gore calışan personelin disiplin işlemlerine ilişkin esasları duzenlemektir.
Kapsam
Madde 2- Bu yonerge, Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında, proje merkez yonetim ofisinde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak orgun ve yaygın eğitim veren okul, gecici eğitim merkezi vb. mahallerde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında sozleşmeli olarak calışan personeli kapsar.
Dayanak
Madde 3- Bu yonerge, 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 4857 sayılı İş Kanunu hukumleri ile Devlet Personel Başkanlığının 18.05.2018 tarih ve E.3425 sayılı İşci Disiplin İşlemleri yazısı, Turkiye Avrupa Birliği Delegasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 20 Aralık 2018 tarihinde imzalanan Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi Sozleşmesi ve Proje kapsamında calıştırılan personel ile imzalanan İş Sozleşmesine dayanılarak hazırlanmıştır.

İKİNCİ BOLUM
Tanımlar, Kurul ve Kurulun İşleyişi
Tanımlar
Madde 4- (1) Bu yonergede yer alan:
a. Bakanlık: Milli Eğitim Bakanlığını,

b. Gecici Eğitim Merkezi Koordinatoru: PIKTES kapsamında istihdam edilen personelin calıştığı Gecici Eğitim Merkezi Koordinatorunu,
c. İl Proje Koordinatoru: PIKTES kapsamında 26 İl Milli Eğitim Mudurluğunde gorev yapan Şube Muduru veya İl Milli Eğitim Mudur Yardımcısını,
c. İstihdam Birimi Koordinatoru: Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi İstihdam Birimi Koordinatorunu,
d. Koordinatorluk: Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES) Koordinatorluğunu,
e. Okul Muduru: Gecici sureli oğreticilerin/temizlik ve guvenlik gorevlilerinin calıştığı okullardaki okul mudurlerini,

f. Personel: PIKTES kapsamında istihdam edilen Turkce oğreticisi, Arapca oğreticisi ve rehberlik danışmanı, temizlik ve guvenlik gorevlileri, proje merkez yonetim ofisinde calışan personeli,
g. PIKTES: Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesini,
ğ. Proje Direktoru: PIKTES Direktorunu,
h. Proje Direktor Yardımcısı: PIKTES Direktor Yardımcısını,
ı. Proje Merkez Disiplin Kurulu: PIKTES kapsamında calıştırılan personele uygulanacak disiplin cezalarının ceşitleri ile ceza uygulanacak fiil ve halleri belirlemek uzere Proje Direktoru, Proje Direktor Yardımcıları ve Disiplin Kurulu Uyelerinden oluşan Kurulu,
i. Proje Merkez Yonetimi: PIKTES merkez yonetimini,
j. Sozleşme: PIKTES kapsamında calıştırılan personel ile imzalanan 4857 sayılı Kanun kapsamındaki İş Sozleşmesini,
İfade etmektedir.
Proje Merkez Disiplin Kurulu
Madde 5- (1) Bu yonergede yer alan hukumler cercevesinde uygulanmak uzere, Proje kapsamında 4857 sayılı Kanuna tabi olarak calışanlar hakkında tutulan tutanak, inceleme, soruşturma raporları, kişinin savunması ve diğer destekleyici belgelere gore verilecek disiplin cezaları, Proje Merkez Disiplin Kurulu tarafından belirlenir.
(2) Proje Merkez Disiplin Kurulu, haklarında tutanak tutulan veya herhangi bir nedenle inceleme ve soruşturma yapılan calışanlara yonelik bu Yonergenin 9'uncu maddesinde tanımlanan disiplin cezalarını vermekle yetkilidir.
(3) Bu Yonergenin 7'nci maddesinde tanımlanan disiplin cezalarında, davranışın ağırlığı ve niteliğine gore fiili işleyenler hakkında proje merkez yonetiminin ve Milli Eğitim Bakanlığının adli ve idari dava hakkı saklıdır.
(4) Disiplin Kurulu; Proje Direktoru, Proje Direktor Yardımcıları (3), İstihdam Birim Koordinatoru (1), İstihdam Birim Personeli (1), Mevzuat ve Destek Birim Koordinatoru (1), İstihdam Birim Personeli (1 Yedek) ve Eğitim Planlama Birim Koordinatoru (1 Yedek) olmak uzere 7 asil 2 yedek uyeden oluşur. Disiplin Kurulu, Direktor veya Direktor Yardımcısı başkanlığında en az 5 kişi ile toplanır. Toplantıda cekimser oy kullanılmaz. Kararlar oy cokluğu ile alınır. Disiplin Kurulu kararları kesindir. Projede istihdam edilen sendika uyesi Turkce-Arapca oğreticileri ile Rehber Danışmanlarının disiplin iş ve işlemleri Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatlarına Bağlı 10'lu İşkolunda Faaliyet Gosteren İşyerleri İşletme Toplu İş Sozleşmesinde yer alan hukumler cercevesinde gercekleştirilir.
(5) Kişi hakkında verilen disiplin kurulu kararı en gec 5 (beş) gun icerisinde ilgili İl Milli Eğitim Mudurluğune kişiye tebliğ edilmek uzere gonderilir.
Madde 6- (1) Bu Yonerge kapsamında ceza uygulanacak fiil ve hallerden herhangi birine aykırı hareket ettiği tespit edilen personel hakkında oncelikle calıştıkları Okul, Kurum Muduru/Gecici Eğitim Merkezi Koordinatoru tarafından tutanak tutularak ilgili personele ceza gerektiren davranışı veya fiili kendisine bildirilir. Ayrıca tutanak, İl Proje Koordinatorluğune ve Proje Merkez Yonetimine yazı ile bildirilir.
(2)Ceza gerektiren davranışın veya fillin ağırlığına gore inceleme ve soruşturma gerektiren durumlarda İl Milli Eğitim Mudurluğu, İl Proje Koordinatorluğu veya Proje Merkez Disiplin Kurulu tarafından gerekli inceleme ve soruşturma yapılması icin talimat verilir.
(3) İnceleme ve/veya soruşturma raporu tutulan personel hakkında yapılacak disiplin işlemleri icin tum bilgi ve belgeler, Proje Merkez Yonetimine yazılı olarak bildirilir. Proje Merkez Disiplin Kurulu tarafından belirlenen ceza, kendisine resmi yazı ile iletilir.
(4) İlgili resmi kurumlarda uygulanan mevzuat hukumlerince disiplin inceleme ve soruşturma raporlarına gore gerekli tedbirler Valilikce alınır. İlgili mevzuat hukumlerine gore işten cıkarmayı gerekten davranış ve fiillerin tespiti halinde, Valiliğin kamu yararı ve kurum faaliyetleri gozetilerek ilgili personeli gorevden alma veya acığa alma hakkı saklıdır. Bu durumda, Valilikce yapılan işlem, Proje Merkez Disiplin Yonetimine bildirilir.
UCUNCU BOLUM
Disiplin
Disiplin Cezaları
Madde 7- (1) Disiplin cezaları, hizmetlerin sağlıklı, duzenli, zamanında ve gereği gibi yurutulup yerine getirilmesini sağlamak icin kanun, sozleşme, tuzuk ve yonetmeliklerin emrettiği odevleri yerine getirmeyenlere, uyulmasını zorunlu kıldığı hususları yapmayanlara, yasakladığı işleri yapanlara, durumun niteliğine ve ağırlığına gore uygulanan idari yaptırımlar olup; personelin gorevlerini yetki ve sorumlulukları dahilinde yerine getirmelerini sağlamak ve bu gorevlilerin calışma duzeni icin sağlanan şartları ve calışma ortamını bozucu eylemlerde bulunmalarını onlemek, yasalarla belirlenen usul ve esaslar dahilinde gereği gibi yerine getirmesi ve yurutmesi amacıyla bu Yonergenin 9'uncu maddesinde belirtilen davranış ve hallerin işlenmesi halinde 8'inci maddede tanımlanan disiplin cezalarından birisi verilir.
(2) Disiplin sucu işleyen personel hakkında, fiilin tekrar edilmesi veya suca esas davranış veya fiilde ısrar edilmesi halinde bir ust derece disiplin cezası uygulanır.
(3) Bu Yonergede yer almayan hususlarda diğer mevzuat hukumleri gecerlidir.
Disiplin Cezası Gerektiren Fiil ve Davranışlar
Madde 8- (1) Personelin işlemiş olduğu fiilin turu, davranış ve hallerin niteliğine gore cezayı gerektiren fiil veya fiiller hakkında, aşağıda yer alan cezalar uygulanır.
a. Sozlu Uyarı: Personelin davranışlarında daha dikkatli davranması hususunda sozlu olarak uyarılmasıdır.
b. Uyarma: Personelin gorevinde ve davranışlarında daha dikkatli olması gerektiğinin yazı ile bildirilmesidir.
c. Kınama: Personelin gorevinde ve davranışlarında kusurlu olduğunun yazı ile bildirilmesidir.
c. İşten Cıkartma: Personelin bir daha PIKTES Projesinde gorevlendirilmemek uzere 4857 sayılı Kanundaki hukumlere uyularak iş akdinin feshedilmesidir.
(2) Disiplin cezaları, Proje Disiplin Kurulu tarafından verilir.
Disiplin Cezalarının Ceşitleri ile Ceza Uygulanacak Fiil ve Haller:
Madde 9- (1) Personele verilecek disiplin cezaları ile her bir disiplin cezasını gerektiren fiil ve haller şunlardır:
A. Sozlu Uyarı:
Sozlu uyarı cezasını gerektiren fiil ve haller şunlardır:
a. Ozursuz veya izinsiz olarak goreve gec gelmek, erken ayrılmak, gorev yerini terk etmek.
b. Usulsuz muracaat veya şikayette bulunmak.
c. Personelin temsil ettiği kuruma yakışmayan tutum ve davranışta bulunmak.
c. İş saatlerinde yapması gereken işi yapmayarak ozel işlerle meşgul olmak.
d. Borclarını kasten odemeyerek hakkında yasal yollara başvurulmasına neden olmak.
e. Bir ay icerisinde uc defadan fazla 10 dakikayı aşacak şekilde ozursuz izinsiz olarak goreve gec gelmek, erken ayrılmak, gorev mahallini terk etmek.
B. Uyarma:
Uyarma cezasını gerektiren fiil ve haller şunlardır:
a. Gorev sırasında amire, iş arkadaşlarına ve ucuncu kişilere kaba ve saygısız davranmak.
b. Gorev dışında personelin itibar ve guven duygusunu sarsacak nitelikte davranışlarda bulunmak.
c. Bakanlık, proje veya calıştığı kuruma ait arac, gerec ve benzeri eşyayı ozel işlerinde kullanmak.
c. Gorevle ilgili resmi belge, arac ve gerecleri korumamak, bakımını yapmamak, hor kullanmak.
d. Gorev yerinde genel ahlak ve edep dışı davranışlarda bulunmak ve bu tur yazı yazmak, işaret, resim ve benzeri şekiller cizmek ve yapmak.
e. Calıştığı yerin huzur, sukun ve calışma duzenini bozmak.
f. Hizmet vermek durumunda olduğu kişilerle gecerli bir neden olmaksızın yeterince ilgilenmemek veya kaba davranmak.
g. Birlikte calışılması gereken hallerde calışmalara katılmamak veya işbirliğini bozacak veya işi aksatacak davranışlarda bulunmak.
ğ. İlgisizlik ve dikkatsizlik nedeniyle yanlış veya eksik işlem yaparak veya gorevin gerektirdiği işlemleri geciktirerek Kurumu zarara sokmak veya guc duruma duşurmek.
h.Mazeretsiz olarak uzaktan hizmet ici eğitimlere katılmamak, uzaktan eğitim ve oğretim faaliyetlerini icra etmemek.
ı. Kendisine verilen yetki dışında iş yapmak.
i.Kendisi ile ilgili hastalık belgelerini veya mevzuatın işverene verilmesini mecbur kıldığı evrak ve sair belge ve bilgileri işverence belirlenmiş birimlere suresi icerisinde vermemek veya bildirmemek.
j. Calışma saatleri icerisinde cok fazla cep telefonu veya sosyal medya kullanımı nedeniyle asli gorevini aksatmak, bu konuda dikkat ve ozeni gostermemek.
k.Kendisine verilen işi yapmadığı halde yapmış gibi gostermek.
l.İşyerinde gorduğu tehlike oluşturma ihtimali bulunan bir durumu en yakın amirlerine veya ilgili birimlere bildirmemek.
C.Kınama:
Kınama cezasını gerektiren fiil ve haller şunlardır:
a. Kasıtlı olarak; verilen emir ve gorevleri tam ve zamanında yapmamak.
b.Ozursuz olarak iki gun ust uste goreve gelmemek.
c. Verilen emirlere itiraz etmek.
c. Bakanlık, proje veya calıştığı kuruma ait resmi belge, arac, gerec ve benzerlerini ozel menfaat sağlamak icin kullanmak.
d. Bakanlık, proje veya calıştığı kuruma ait resmi belge, arac, gerec ve benzeri eşyayı kaybetmek.
e. Gorevle ilgili konularda yukumlu olduğu kişilere yalan ve yanlış beyanda bulunmak.
f. Gorev sırasında amirine, gorev arkadaşlarına veya oğrencilerine sozle saygısızlık etmek, hakarette bulunmak, tehdit etmek, kucuk duşurucu veya aşağılayıcı fiil ve hareketler yapmak.
g. Gorev sırasında itibar ve guven duygusunu sarsacak nitelikte davranışlarda bulunmak,
ğ. Gorevin yerine getirilmesinde dil, ırk, cinsiyet, siyasi duşunce, felsefi inanc, din ve mezhep ayrımı yapmak, kişilerin yarar veya zararını hedef tutan davranışlarda bulunmak, herhangi bir siyasi parti yararına veya zararına fiilen faaliyette bulunmak.
h. 07.04.2016 tarihli ve 6608 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hukumlerine aykırı davranışlarda bulunmak.
ı. Yanıltıcı gerekcelerle mazeret veya idari izin kullanmak.
i.Şahsen karşılanması gereken giderleri Kuruma odetmek.
j.Kasıtlı olarak ustlerine yanlış bilgi vermek veya bildirilmesi gereken hususları saklamak veya bildirmemek, teftiş ya da soruşturmalarda gerceğe aykırı bildirimde bulunmak, haklı bir neden bulunmaksızın ifade vermekten kacınmak veya soruşturmayı gucleştirmek.
k. İş yerindeki kapalı alanlarda ve servis araclarında tutun mamullerini kullanmak.
l. İşyerinde ilan edilen veya edilecek, İşyeri İc Yonetmeliği, İşci Sağlığı ve İş Guvenliği talimat ve kurallarına aykırı hareket etmek.
m. Bir sozleşme donemi icerisinde mazeretsiz olarak en az iki defa uzaktan hizmet ici eğitimlere katılmamak.
n. Bir sozleşme donemi icerisinde mazeretsiz olarak en az iki defa uzaktan eğitim ve oğretim faaliyetlerini icra etmemek.
o. Gorev yeri sınırları icerisinde herhangi bir yerin toplantı, toren ve benzeri amaclarla izinsiz olarak kullanılmasına yardımcı olmak.
o. İş yerinde kavga cıkarmak veya cıkmasına sebebiyet vermek.
p. İnternet, sosyal medya ve benzeri bilgi teknolojileri vasıtasıyla işyeri, iş arkadaşları ve amirleri hakkında yanlış bilgiler vermek, gerceğe aykırı suclamalar yapmak ve kanunların suc saydığı hakaret edici ve aşağılayıcı ifadelerde bulunmak.
r. Yetkili olmadığı halde basına, haber ajanslarına veya radyo ve televizyon kurumlarına bilgi veya demec vermek.
D. İşten Cıkarma:
İşten cıkarma cezasını gerektiren fiil ve haller şunlardır:
a.4857 sayılı Kanunun 25'inci maddesinde belirtilen fiil veya davranışlarda bulunmak.
b.Gerceğe aykırı rapor ve belge duzenlemek.
c. Bakanlık, proje, calıştığı kurum, mesai arkadaşları, amirleri ve ozellikle oğrencilere ait bilgi ve belgeleri izinsiz ve uygunsuz bir şekilde ucuncu kişilerle paylaşmak, dağıtmak veya cıkarları doğrultusunda kullanmak.
c. Yetki almadan gizli bilgileri acıklamak.
d. İdeolojik veya siyasi amaclarla calıştığı yerin huzur, sukun ve calışma duzenini bozmak, işi yavaşlatmak ve toplu olarak goreve gelmemek, bunları tahrik ve teşvik etmek veya yardımda bulunmak.
e. Yasaklanmış her turlu yayını veya siyasi veya ideolojik amaclı bildiri, afiş, pankart, bant ve benzerlerini basmak, coğaltmak, dağıtmak veya bunları kurumların herhangi bir yerine asmak veya teşhir etmek.
f. Savaş, olağanustu hal veya genel afetlere ilişkin konularda amirlerin verdiği gorev veya emirleri yapmamak.
g. Amirlerine, gorev arkadaşlarına ve oğrencilerine fiili tecavuzde bulunmak.
ğ. Yuz kızartıcı ve utanc verici hareketlerde bulunmak.
h. Devlet aleyhine calışan orgutlerle herhangi bir nedenle bağlantısı bulunmak, lehine calışmak, uye olmak.
ı. 5816 sayılı Ataturk Aleyhine İşlenen Suclar Hakkındaki Kanuna aykırı fiilleri işlemek.
i.Calıştığı kurumdaki cocuk ve oğrencileri darp etmek.
j. İş ilişkisi icerisinde bulunulan kişi, kurum-kuruluşlar ve/veya Kurum tedarikcilerinden doğrudan veya aracı eliyle iş ve insan ilişkilerinden doğan olağan hediyeler olcusunu acıkca aşan hediyeler almak.
k. Ozel cıkar karşılığı gorevini veya yetkilerini kotuye kullanmak veya kullandırmak.
l. İş ilişkisi icerisinde bulunulanlarla ve/veya Kurum tedarikcileri ile doğrudan veya dolaylı acık veya gizli ortaklık kurmak veya bu kişi / kişilerle iş yapmak.
m. Her turlu defter belge ve kayıtları tahrip etmek veya ettirmek veya kaybolmasına neden olmak.
n. Personelin, işverenden izin almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki iş gunu veya bir ay icinde iki defa herhangi bir tatil gununden sonraki iş gunu yahut bir ayda uc iş gunu işine devam etmemesi.
o.İşyerinde verimi duşuren, maliyeti yukselten sonuclar doğuran eylemlere katılmak veya bu eylemlerin teşvik etmek.
o. Bir sozleşme donemi icerisinde en az uc defa mazeretsiz olarak uzaktan hizmet ici eğitimlere katılmamak.
p. Bir sozleşme donemi icerisinde en az uc defa mazeretsiz olarak uzaktan eğitim ve oğretim faaliyetlerini icra etmemek.
r. Kendileri ile imzalanan "Tarafsızlık ve Gizlilik Beyannamesi"nde belirtilen kurallara uymamak.
s. Her ne şekilde olursa olsun fiziksel şiddet, cinsel taciz, tehdit iceren fiil ve eylemlerde bulunmak.
(2) Yukarıda sayılan ve disiplin cezası verilmesini gerektiren fiil ve hallere nitelik ve ağırlıkları itibariyle benzer eylemlerde bulunanlara da aynı neviden disiplin cezaları verilir.
Madde 10- Sozlu Uyarı, Uyarma, Kınama cezalarından birisi ile cezalandırılan kişi, aynı ceza verilmesini gerektiren fiil ve hallere devam etmesi durumunda bir ust ceza ile cezalandırılır. Disiplin Soruşturması kapsamında bulunmayan, ancak olaya adı karışan diğer sorumlular hakkında da Disiplin Kurulu doğrudan tahkikat yapabilir. Ayrıca bu kişilerin olaya ilişkin savunmalarını isteyebilir. Disiplin ihlaline sebep fiil ile illiyet bağı bulunması halinde bu kişiler de yonerge doğrultusunda cezalandırılabilir.
Madde 11- Bu yonergede acıkca sayılmayan bir fiilin meydana gelmesi durumunda; işcinin bu fiilinin karşılığında, fiile en yakın ve benzer olan fiilin gerektirdiği disiplin cezası uygulanır. Ayrıca 4857 sayılı Kanunun hukumleri goz onune alınarak da işlem yapılır.
Madde 12- Disiplin cezasını gerektiren ihlalin sonradan oğrenilmesi durumunda derhal disiplin soruşturmasına başlanır. İhlalin oğrenilmesinden sonra bir ay icerisinde soruşturmaya başlanmaz ise disiplin soruşturması zaman aşımına uğrar. Disiplin soruşturması sonucu Proje Disiplin Kurulu tarafından en gec iki ay icerisinde değerlendirilir.
DORDUNCU BOLUM
Disiplin Kararlarının Tebliği ve İtiraz
Madde 13- Proje Disiplin Kurulunca alınan karar beş iş gunu icerisinde İl Milli Eğitim Mudurluğune gonderilir. İl Milli Eğitim Mudurluğu kararın kişiye tebliği amacıyla gorev yaptığı kuruma gonderir. Kişinin calıştığı kurum tarafından karar kişiye beş gun icerisinde yazılı olarak tebliğ edilir. Kişiye tebliğ tarihinden itibaren karar yururluğe girer. Disiplin kararına itiraz kişinin bağlı olduğu kuruma vereceği dilekce ile yapılır. Kişi dilekcesi, ust yazı ile Proje Merkez Disiplin Kuruluna gonderilir. Proje Disiplin Kurulu itirazı 15 gun icerisinde değerlendirerek karara bağlar.
Madde 14- Disiplin Kurulu Yonergesi PIKTES kapsamında 4857 sayılı Kanun kapsamında sozleşmeli olarak calıştırılan ve calıştırılacak olan tum personele sozleşme ekinde verilir.
BEŞİNCİ BOLUM
Yururlukve Yurutme
Yururlukten Kaldırılan Yonerge
Madde 15- 15.05.2019 tarihli ve 9587003 sayılı Makam onayı ile yururluğe giren Milli Eğitim Bakanlığı
Suriyeli Cocukların Turk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PIKTES) Koordinatorluğu Proje Disiplin Yonergesi yururlukten kaldırılmıştır.
Yururluk
Madde 16- Bu yonerge, PIKTES kapsamında sozleşmede belirtilen surede veya proje suresince calıştırılan personelin goreve başladığı sureden itibaren disiplin işlerini de kapsamak uzere yayımlandığı tarih itibariyle yururluğe girer.
Yurutme
Madde 17- Bu yonerge hukumlerini, PIKTES Proje Merkez Disiplin Kurulu yurutur.