Siirt'in Pervari ilcesine bağlı Ayvalıbağ Koyu İlkokulunda gorevli sınıf oğretmeni Kadir Harmancı, kendi cabaları sonucu okula bircok materyal kazandırdı. Koy okulundaki sınıfları ozel okullarda bile olmayan arac gereclerle donatan vefakar oğretmen, oğrencilerin yureğine dokunmayı başardı. Kayseri'nin Silahtar koyunde cocukluğu gecen ve koy okullunda okuduğu donemde eğitiminde zorluklar yaşayan sınıf oğretmeni Kadir Harmancı, gorev yaptığı Pervari Ayvalıbağ koyundeki oğrencilerin aynı zorlukları yaşamamaları icin seferber oldu. Harmancı, sınıfını bir ozel okulda olmayan arac gereclerle doldurarak oğrencilerin faydalanmasını sağladı.
Koy okulunda oğrencilere eğitim vermekten cok mutlu olduğunu belirten sınıf oğretmeni Kadir Harmancı, kurduğu sınıfı goren oğrenci velilerinin kendisini takdirle karşıladığını soyledi. Harmancı, "Bu sınıfı yapmamızdaki amac bilimi, teknolojiyi, muziği derslerin icine katarak yaşam alanı oluşturup daha kalıcı daha etkili oğrenmelerini sağlamak ve cocukların algı seviyesini en ust duzeye cıkarmaktır" dedi.
Oğretmen ve arkadaşlarını cok sevdiğini belirten 2. sınıf oğrencisi Ayşe Aktağ, sınıfta her turlu arac gereclere sahip oldukları icin cok şanslı olduklarını soyledi. Aktağ, "Sınıfımı cok seviyorum, oğretmenimi cok seviyorum. Cok guzel eğleniyoruz" diye konuştu.