Tekrar merhaba. Daha once de bir konu acmış ve tasarlamakta olduğum mobil oyun icin fikirlerinizi almıştım. Hem o konuda diğer guncellemeler icin yeni konu acmamı istemiştiniz hem de bircok oneride bulunmuştunuz.
Pre-Alpha-7'de ise oyunun grafik tasarımı neredeyse sonlandı. Neon grafik teması ile ilgili her şeyi halletmiş bulunmaktayım. Kafamdaki kadar olmasa da oldukca iyi bir grafik tasarım olduğunu duşunuyorum.
Aynı zamanda roketin fiziği uzerinde birkac duzeltme yaptım. Bunların başında duşuk FPS değerlerinde roketin farklı hızlara ulaşması geliyordu. Bu sorun halledilmiş oldu.
Oyunun genel yapısı her bolumun ayrı ayrı tasarlandığı bir sistemden sonsuz haritaya sahip olan bir sisteme gecti. Bu şekilde hem bolum dizaynı yerine bircok farklı şey aynı surede geliştrilebilecek hem de sonsuz bir oyun deneyimi sunacak. Fakat biliyorsunuz ki sonsuz haritanın en buyuk sıkıntısı tekrara duşmesidir. Videoda olmasa da tum engel konseptleri oluşturuldu. Ve muhtemelen oyun uzun saatler kullanıcıyı sıkmayacak. Videoda sadece testerenin birkac farklı harekt yapan bir versiyonu var. Testere dahil tum engellerin kendi icinde de farklı hareket ve ozelliklere sahip bircok ceşidi olacak.
Oyunun menusu gelişmeye devam etse de bana gore halen cok kotu bir durumda.
Genel olarak proje şu an bu durumda. Oneri ve fikirlerinizi siz de aşağıda belirtebilirsiniz. Ayrıca alttaki linkte oyunu mevcut surum videosunu izleyebilir videonun bulunduğu kanaldan onceki surum videolarına da bakarak gelişimi gorebilirsiniz.
Video Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et