Matematik oğretmeni 27 yaşındaki Fatmahanım Gokce, gunduz matematik oğretiyor, akşamları ise hayalini kurduğu Kick Boks Dunya Şampiyonluğu icin ter dokuyor. Tuzla Belediyesi Spor Kulubu sporcusu olan Fatmahanım Gokce, sporcuya verdiği destekleri icin Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkur ederek, "Hedefim milli takıma girmek ve Dunya Şampiyonu olmak. Bunun icin caba sarf ediyorum" dedi. Matematik oğretmeni 27 yaşındaki Fatmahanım Gokce, gunduz matematik oğretiyor, akşamları ise hayalini kurduğu Kick Boks Dunya Şampiyonluğu icin ter dokuyor. Tuzla Belediyesi Spor Kulubu sporcusu olan Fatmahanım Gokce, sporcuya verdiği destekleri icin Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkur ederek, "Hedefim milli takıma girmek ve Dunya Şampiyonu olmak. Bunun icin caba sarf ediyorum" dedi.
Matematik oğretmeni olan 27 yaşındaki Fatmahanım Gokce, gunduz matematik oğretiyor, akşam hayalini kurduğu Kick Boks Dunya Şampiyonluğu icin calışıyor. Fatmahanım Gokce, 2019 yılında Turkiye Şampiyonu oldu. Tum dunyada etkisini gosteren Korona virus salgını nedeniyle musabakalara ara verilmesiyle birlikte hayalini kurduğu hedefe ulaşmak icin calışıyor. Fatmahanım Gokce, once milli takıma secilmeyi daha sonra da 52 kiloda Dunya Şampiyonu olmak istiyor. Tuzla Belediyesi Spor Kulubu sporcusu olan Fatmahanım Gokce, sporcuya verdiği destekleri icin Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkur ederek, "Hedefim milli takıma girmek ve Dunya Şampiyonu olmak. Bunun icin caba sarf ediyorum" dedi. Fatmahanım'ın gunduz matematik oğretmesi ve akşam yaptığı zorlu antrenmanlar ise kameralara yansıdı.
"Hedefim milli takıma girmek ve dunya şampiyonu olmak"
Kick boks branşının kendisini motive ettiği belirten Fatmahanım Gokce, "Hedefim milli takıma girmek ve Dunya Şampiyonu olmak. Bunun icin caba sarf ediyorum. Onumuzde uluslararası bir şampiyona var. Onun icin hazırlanıyorum. 2019 yılında yapılan Turkiye Şampiyonası'nda birinci oldum ama pandemi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldık. Bu sene inşallah umut ediyorum ki Turkiye Şampiyonu olacağım tekrardan. Gunduzleri matematik oğretmenliği yapıyorum. Akşamları burada antrenman yapıyorum. Dediğim gibi Dunya Şampiyonası'na hazırlanıyorum. Matematik oğretmenliğini cok seviyorum. Cocukları cok seviyorum. Matematiği oğretmeyi cok seviyorum. Aynı zamanca kick boks branşından da cok zevk alıyorum. İkisi birlikte bazen zor oluyor ama yaptığım kick boks branşı beni motive ediyor. Disiplinimi artırıyor. Kendime ozguvenimi geliştiriyor. Bu anlamda gercekten cok faydasını gordum. Tum kadın arkadaşlara da oneriyorum" dedi.
"Ringin dışında cok merhametli ve şefkatli oluyoruz"
Fatmahanım Gokce, "Ringin dışında cok merhametli ve cok şefkatli oluyoruz. Ama ringin icerisinde cok daha farklı oluyoruz. Karşımızda bir rakip oluyor ve elimizden geldiği kadar mucadele etmek zorundayız. Elimizden geldiği kadar sert vurmak zorundayız. O yuzden bunu kontrol edebiliyoruz. Birkac dovuşcu oğrencim var. Onlarla aram gayet iyi. Ornek aldıklarını soyluyorlar. Bir nevi onlar icin oncu oldum. Cok farklı bir bakış acısı ile yaklaşıyorlar bana. Maclarımı izliyorlar. Bu da beni mutlu ediyor. Gurur duyuyorum" dedi.
"Başkanımızın desteği cok fazla"
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın kendilerine verdiği desteğin cok fazla olduğunu belirten Gokce, "Tuzla Belediyesi'nin sporcusuyum. Belediye Başkanımız Sayın Şadi Yazıcı'nın cok desteği var uzerimizde. Bizi maclara gonderiyor, aynı zamanda antrenorum Umit Yılmaz'ın da desteği cok. Başkanımızın bu tur amator sporlara verdiği desteği her belediyenin ornek almasını umuyorum. Cunku gercekten desteği cok fazla. Bunu hissediyoruz" dedi.