Slogan şu Windows 7 & 8 den Windows 10'a gecişler ucretsidir...
Bilgisayarımızdaki Windows Surumu
OEM Windows 7 Home________ise >>> OEM Windows 10 Home Yukseliyor
OEM Windows 7 Pro___________ise >>> OEM Windows 10 Pro Yukseliyor
BOX Windows 7 Pro/Ultimate___ise >>> OEM Windows 10 Pro Yukseliyor
OEM Urun (Donanım Bağımlı Windows Surumu / Anakart uzerindeki Lisanslama / Anakart bozulursa windows hakkınız yok/Başka bilgisayara kuramazsınız)
BOX Urun (Donanımdan Bağımsız Windows Surumu / A Bilgisayarındaki Windows'u Silerek, B bilgisayarına taşıyabilirsiniz / Anakarta bağlı kalmadan Başka bilgisayara kurabilirsiniz)
Ben BOX olarak satın aldığım Windows 7 Ultimate urunumu ucretsiz Windows 10 Pro'ya Yukseltme yapmak istiyorum dediğinizde size deniyor ki;
Cevap: Siz BOX sahibisiniz ama bundan sonra OEM urun olarak Kullanmaya devam ediceksiniz.
29 Temmuz 2016 tarihine kadar Windows 10'na yukselttiğim bilgisayarın Ana Kartı 30 Temmuz 2016 da arızalansa;
Microsoft'a telefon acsak desek ki Bilgisayarımın ana kartı arızalandı, yeni bilgisayar aldım. Windowsumu yeni bilgisarıma kurmak istiyorum desek "Ne diyecekler"?
Sana sattığımız BOX urunu biz OEM'e cevirerek Yukselttik. Uzgunuz. Windows 10 kullanmaya devam etmek icin "yeni Lisans" satın alman gerekiyor.
OEM kullanıcılarını OEM olarak yukseltiyorsunuz anladık da
BOX kullanıcılarını neden OEM yukseltme yapıyorsunuz?
Microsoft Teknik Destek elemanı da / Satış Elemanı da buna cozum getirmiyor.
Bana soylenen tek birşey var. BOX kullanıcısı olarak devam etmek istiyorsanız lisans başına 729 tl Microsoft Store den Alış-Veriş yapın lutfen...
Bu nasıl bir şirket politikası?
Slogan şu Windows 7 & 8 den Windows 10'a gecişler ucretsidir...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 10
- BOX Windows 7 den OEM Windows 10 'a Yukseltme