Afyonkarahisar kent merkezinde bulunan Hamidiye Ortaokulu Muduru Nevzat Cakar ile Mudur Yardımcısı Kadir Kaplan ve okulda gorevli yardımcı personel okulun fiziki şartlarının daha iyi olabilmesi icin once sınıf duvarlarını boyadılar şimdi de sıraların temizliğini yapıp uzerlerini zımparalayarak yeni eğitim ve oğretim donemine hazırlıyor. Afyonkarahisar Mecidiye Mahallesi'nde bulunan Hamidiye Ortaokulu yeni yeni eğitim oğretim donemine hazırlanıyor. Bircok noktasında tadilattan gecen okul, gectiğimiz yıla oranla buyuk bir değişime girerken bu değişimde en buyuk faktor Okul Muduru Nevzat Cakar oldu. Cakar ile Mudur Yardımcısı Kadir Kaplan, calışma onluklerini giyerek, okulun duvarlarının boyanmasında ve sıralarının zımparalanıp yenilenmesinde ustalarla birlikte gece, gunduz calışarak okulu yeni eğitim oğretim yılına hazırladı.
"Okulumuz pırıl pırıl oldu"

Cakar yaptığı acıklamada, aktif eğitim oğretim yılının sona ermesiyle okulda hummalı bir tadilat calışmasına başladıklarını soyledi. Cakar acıklamasına şoyle devam etti:
"Okulumuzda eğitim oğretimin sona ermesinin ardından hummalı bir calışmaya başladık. Okulumuzda bulunan sıraların bakımını oğretmen arkadaşlarımız ve calışanlarımızla birlikte yapmaya başladık. İl Milli Eğitim Mudurluğu'nun ve hayırseverlerin katkısıyla okulumuzun duvarlarının boyasını da yeniledik. Okulumuz şimdi baştan aşağı yenilendi. Şimdi okulumuz pırıl pırıl oldu. Ben kolej havasında olan okulumuzu herkesin gelip gormesini istiyorum."
"Oğrencilerimiz icin kolları sıvadık"

Mudur Yardımcısı Kadir Kaplan da, oğrencilere fiziki anlamda daha guzel bir ortam sunabilmek adına kollarını sıvadıklarını belirterek, "Okulumuzda Eğitim oğretim faaliyetlerinin başarılı olabilmesi icin fiziki ortamların duzenlenmesi gerekiyor. 2 Temmuz aktif eğitim oğretim yılının tamamlanmasıyla okul idaresi olarak kolları sıvadık. Fiziki ortamların duzeltilmesi calışmalarına hız verdik. Bu kapsamda okulumuzun boyasını ve sıraların temizlik calışmalarını başlattık. İstiyoruz ki, oğrencilerimize sağlıklı fiziki bir ortam sunabilelim" dedi.