Isparta'da yolun karşısına gecmek isterken motosikletin carptığı oğretmen Mehmet Ekmekci, 2 haftadır tedavi gorduğu hastanede yaşam mucadelesini kaybetti. Kaza, 3 Temmuz Cumartesi gunu saat 13.30 sıralarında Vatan Mahallesi 106. cadde uzerinde meydana geldi. Alper Findos idaresindeki 07 APT 239 plakalı motosiklet ilk olarak yolun karşısına gecmek isteyen Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu sınıf oğretmeni Mehmet Ekmekci'ye ardından da otobus durağına carptı. Kazada Alper Findos ve Mehmet Ekmekci ağır yaralandı. Yaralılardan Findos, olay yerinde yapılan kalp masajının ardından kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
2 haftalık yaşam mucadelesini kaybetti
Isparta Şehir Hastanesinde 2 haftadır yoğun bakımda tedavisi suren Mehmet Ekmekci de tum mudahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ekmekci'nin kaza gunu olay yerinde devam eden direksiyon sınavında komisyon başkanı olarak gorev yaptığı oğrenildi.
Milli Eğitim Mudurunden başsağlığı mesajı
İl Milli Eğitim Mudur Vekili Ramazan Tamer Buyukkupcu, Mehmet Ekmekci icin bir başsağlığı mesajı yayımladı. Buyukkupcu mesajında, "Milli Eğitim ailesinin değerli bir uyesi olan oğretmenimiz Mehmet Ekmekci'nin hayatını kaybetmiş olmasının derin uzuntusu icerisindeyiz. Cenab-ı Allah'tan sonsuz rahmet, acılı ailesine, yakınları, oğrencilerine, oğretmen arkadaşlarına ve tum sevenlerine baş sağlığı dilerim" dedi.
Kaza guvenlik kamerasına yansıdı
Ote yandan kaza anı bolgedeki bir iş yerinin guvenlik kamerasına yansımış, goruntulerde yaya Mehmet Ekmekci'nin yolun karşısına gecişini tamamlamak uzereyken motosikletin carptığı anlar yer almıştı.