Turk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Ozer'i ziyaretinde 'oğretmenlerin zorunlu olarak aşılanacağı' soylentilerini paylaştığını, ancak boyle bir durumun soz konusu olamayacağını acıkladı. Turk Eğitim Sen Başkanı Talip Geylan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Ozer'i makamında ziyaret etti. Başkan Geyhan ziyaret sonrası yaptığı acıklamada; " Bugun Milli Eğitim Bakanı sayın Mahmut Ozer'i ziyaretimde, Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'nın beyanları neticesinde oğretmenlerin zorunlu aşılanacağı soylentilerini paylaştım. Oncelikle boyle bir durumun sozkonusu olmayacağı bilinmelidir." dedi.
Geylan, "Ancak diğer yandan eğitim calışanları, servis şoforleri, kantin gorevlilerinin de sağlık durumunun yakın şekilde takip edilmesi ve okuldaki tedbirlerin en ust duzeyde alınması elzemdir. Sayın Bakandan aldığım intibanın da bu yonde olduğunu ifade etmek isterim." ifadelerini kullandı.
1) Bugun Milli Eğitim Bakanı sayın Mahmut Ozer'i ziyaretimde, Sağlık Bakanı Sayın @drfahrettinkoca nın beyanları neticesinde oğretmenlerin zorunlu aşılanacağı soylentilerini paylaştım.
Oncelikle boyle bir durumun sozkonusu olmayacağı bilinmelidir.
+
Talip Geylan (@TalipGeylan06) August 12, 2021