Merhaba arkadaşlar,
Forumda aradım sıkıntımın cevabı yok maalesef.
Gunlerdir bilgisayarım Win 10'a gecmem icin uyarı veriyordu ve nihayet pes edip yuklemeye karar verdim fakat bu sefer de hata mesajı alıyorum.
0xC1900200
Bu hata, bilgisayarınızın Windows 10 surumunu indirme veya bu surume yukseltme icin en duşuk gereksinimleri karşılamadığı anlamına gelir.
Kod ve hata acıklaması bu, fakat pcnin bunları karşılamaması gibi bir ihtimal yok, pcnin kasasında win 10 icin uygun olduğu zaten yazıyor, ve ozellikler
Intel core i7 - 5500U CPU
2,40 Ghz
8 GB RAM
4 GB Ekran kartı mevcut.
Yahu bu donanım da yetersiz ise kim gececek Win 10'a.
Bir de 80072efd hatası vermişti ama o gecti sanırım artık 0xC1900200 hatası veriyor. Nedir bunun sebebi bilen var mıdır? Ucretsiz yukseltmenin bugun son gunu, win10dan sonra surum yukseltimi olmayacağı ve kesinlikle orjinal kullanmak zorunda kalacağımızı duydum, o yuzden hazır elimde varken patlatayım gitsin istiyorum. (=
Bir de diğer sormak istediğim şey,
3d Max
Sony Vegas
After Effect
Photoshop
programları kullanıyorum uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Eğer bunlar calışmayacaksa zaten mahvolurum. ((= Gerci 1 ay geri donuşu var ama yine de bilen varsa lutfen. (=
Epey araştırdım ama bulamadım yardımcı olabilecek biri cıkarsa fevkalade muteşekkir kalırım. (=
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 10
- Windows 10 - Pc fazlasıyla uygun ama 0xC1900200 hatası veriyor yardım lutfen.