Altı Nokta Onaltı Ajans'ın Turkiye'nin en kapsamlı yonetim paneline sahip wordpress portal temasının satış konusuna hoşgeldiniz. Temamız her sektorde kullanabileceğiniz 7 renk seceneği ile satışa sunulmuştur.
Anasayfa DEMO | Kategori DEMO 1 | Kategori DEMO 2 | Yazı Sayfası DEMO | Galeri Sayfası DEMO | Yazarlar Sayfası DEMO | Yazar Bilgi Sayfası DEMO
http://www.youtube.com/watch?v=QZ7lad52bvU
Anasayfa DEMO | Kategori DEMO 1 | Kategori DEMO 2 | Yazı Sayfası DEMO | Galeri Sayfası DEMO | Yazarlar Sayfası DEMO | Yazar Bilgi Sayfası DEMO
Guncellemeler
v2.3 - 05.06.2014
* Slider pasifleştirme ozelliği eklendi.
* Logo etiketindeki hata giderildi.
* One cıkarılmış gorsel eklenmemiş yazılara otomatik resim atama ozelliği eklendi.
* Galeride once cıkarılmış gorseli olmayan galerilerin gorunmeme sorunu giderildi.
* Galeride resimler arası gecişte sayfa başına atma sorunu duzeltildi.
v2.2 - 12.05.2014
* Yazılardaki resimleri sağ-sol konumlandırma sorunu giderildi.
* Resimli son yazılar widget'ı eklendi.
* Resimli en cok okunan yazılar widget'ı eklendi.
* Sidebar reklam ustu widget alanı eklendi.
v2.1 - 30.04.2014
* One cıkarılmış gorsel boyutundaki sorun giderildi.
* Yazarlar widget'ı eklendi.
v2.0 - 15.04.2014
* Galeri ozelliği ve galeri widget'ı
* Tema guncellemeleri bildirim paneli
v1.1 - 02.04.2014
* Her sayfaya ozel google rel author ozelliği.
* Mobildeki bazı hatalar duzeltildi.
Yonetim Paneli Ozellikleri
Logo, Arka Plan, Favicon Secimi ( Upload Ozelliği ) Slider Ayarları Menuye Ozel Renk Secenekleri Sosyal Ağ Ayarları Full Reklam Alanı Yonetimi ( Adsense Uyumlu ) İsteğe Gore Acılıp Kapatılabilen Galeri Resimleri Arası Reklam Alanı
NOTLAR
Tema 1 domain icin lisanslanır ve function dosyası ioncube korumalıdır. Calışması icin sunucunuzda iocube yuklu olması gerekir. Temadaki şifreli ve şifresiz dosyaları kırmaya calışmak/kırdırmak ve tema dosyalarını 3.şahıslarla paylaşmak yasaktır. Paylaşan kişinin lisansı iptal edilir. Kolay kurulum kılavuzu mevcuttur fakat kurulum yapılması istenirse kurulum ucretli 15 TL'dir. Sunucu farklılıklarından doğacak sorunlarında, sorunları gidermek icin sunucunuz tarafından yapılması gereken değişiklikler size bildirilir ancak sizin tarafınızdan giderilmesi gerekir. Tema icin sağlanacak teknik destek satın almadan itibaren 1 aydır.
ODEME YONTEMLERİ
EnPara Vakıfbank Ziraat Bankası Denizbank Sanalpazar ( %5 Komisyon alıcıya aittir ) Paypal ( Komisyon alıcıya aittir. )
İLETİŞİM
Mail : email protected Gmail : email protected Skype : altinoktaonalti 7/24 Pm atabilirsiniz. En kısa surede cevaplanacaktır.
REFERANSLARIMIZ
1. Sacmodel
2. bilginin efendisi
3. Byboo
4. Okt_oz
5. JamesSalvatore
6. zurbahan
7. Elektromanyetik
8. Melihweb
9. Modern
10. Makaleekibi
11. Sndesign
12. DizZy
13. Nahara
14. Sndesign ( 2. Satış )
15. Befo
16. Nazarca
17. Mukim
18. Umutsuzca ( 5 adet )
19. Daslaber
Tema Fiyatı 75 Tl dir.
umutsuzca
5 farklı site icin anlaşıldı. ilgisi icin tşkler.
Genişletmek icin tıkla ...
Mukim
Gecen hafta tema satın alındı, bircok noktada yardımcı oldu sağolsun. Sorunsuz, şık bir tema.
nazarca
Temayı kendilerinden aldım kurulumunu da kendilerinden yapmalarını rica ettim. Her şey cok iyi , ozverili ve temiz bir calışma gosterdiler. Cok teşekkurler
http://nazarca.com/
Sndesign
Tema alındı , odeme ve teslimat ta yardım edildi... Teşekkurler
Nahara
1 adet aldım muthiş bir tema
makaleekibi
Sorunsuz bir hizmet alınmıştır.
Melihweb
Bu kadar kaliteli ve guvenilir olabilecegini tahmim etmiyordum cok hızlı geri donuş yapıyorlar ve cok kaliteli hizmet veriyorlar. Tekrar tesekkurler
Modern
Tema satın alındı. Guvenilir bir alışveriş oldu, teşekkur ederim.
Byboo
Bir Adet Tema alindi Tema gercekten superr
bilgininkolesi
Vayyy bu temayı satın almıştım. Yıllanmış Bilgi kaynağı diye diye bir blog icin. WWW.yillanmis.com a kurdum. Sorun cıkarmadı hic. Temaya istediğim gibi mudahale edebiliyorum. Yanılmıyorsa birde yardım kitapcığı vardı. Kitapcı adım adım takip edince kolayca kuruluyor. Siteye icerik ekledikce tema kedini gosteriyor. Reklam kodlarını panelden girmek iyi duşunulmuş. Benim gibi kodlaması iyi olmayanlar icin başarılı diyebilirim....
FİYAT
ModaPortal satış fiyatı 75 TL